Cam Filmi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DOUKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla en mantıklısı ön yarım yanlara 2 benden söylemesi. Benim ön yarım yanlar 1 ama yanlar 2 daha iyi. Kesinlikle yanlar 2 ön yarıjm olursa çok fark olur da sırıtır mı diye düşünme, zaten yarım numara camdaki yeşilliği direk alıp açık bi siyaha çeviriyo.

Yarın gelcem Eryaya 3 gibi ama o saate kadar başlanmıış olur heralde filmler yapılmaya 🙂

yavru senin 3 benim 2 aşağı yukarı..
yarın bakar karar verirsin ben olsam ön yarım yanlara 3 yapardım ama..
gece geri geri giderken biraz dikkat etcen park sensörüne güvencen kardeşim..

Yiğidom ozaman yarın karar vericez cam filmine alışığımda sadece ön tarafı hiç yapmadım ondan kafam karışıyo... =)

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Valla en mantıklısı ön yarım yanlara 2 benden söylemesi. Benim ön yarım yanlar 1 ama yanlar 2 daha iyi. Kesinlikle yanlar 2 ön yarıjm olursa çok fark olur da sırıtır mı diye düşünme, zaten yarım numara camdaki yeşilliği direk alıp açık bi siyaha çeviriyo.

Yarın gelcem Eryaya 3 gibi ama o saate kadar başlanmıış olur heralde filmler yapılmaya 🙂

Aynen Melih sabah 9.30 da ordayım ben sen gelene kadar belki biter... =)

araban Leon'dan aynı zamanda yüksek ya onun için diyorum la geri geri olayını..
yarın sen kendini bana bırak o zaman deniz manzaram hallederiz.. 😀 😀

doukan arka yan ve en arka cam 1 (çünkü orj.dan zaten üstünde 1 numara var)
ön yanlar 2
en ön cam 0.5
yeterince siyah olur polisle de fazla bi sorun yaşamazsin.

Valla benim yorumum ön camda filmden uzak duruyorum kendi aracım içinde aynı şekilde düşünüyorum. O yüzden bu konuda benden yorum pek bekleme Doğu 🙂

doukan arka yan ve en arka cam 1 (çünkü orj.dan zaten üstünde 1 numara var)
ön yanlar 2
en ön cam 0.5
yeterince siyah olur polisle de fazla bi sorun yaşamazsin.

Volkan yanlar 2 olsun diyorum önlerde 1...

0.5 yapsam ön tarafı içerden dışarıyı görmek akşamları zorlaşırmı dışardakiler önden beni görmesede olur...

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Valla benim yorumum ön camda filmden uzak duruyorum kendi aracım içinde aynı şekilde düşünüyorum. O yüzden bu konuda benden yorum pek bekleme Doğu 🙂

Abicim hiç bu zamana kadar ön tarafı yaptırmadım ama beyaz die şimdi istiyorum açıkcası o yüzden senin fikrin benim için önemli yorum yapmanı rica ediyorum... =)

Volkan yanlar 2 olsun diyorum önlerde 1...

0.5 yapsam ön tarafı içerden dışarıyı görmek akşamları zorlaşırmı dışardakiler önden beni görmesede olur...

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Abicim hiç bu zamana kadar ön tarafı yaptırmadım ama beyaz die şimdi istiyorum açıkcası o yüzden senin fikrin benim için önemli yorum yapmanı rica ediyorum... =)

valla doğu ön cam hariç benimkiler sana dediğim şekilde...ve ben leonda bu şekilde herhangi bi yerde aydinlatma işiği olmadiğinda sağimi solumu arkami görmekte zorlaniyorum..
yanlar komple 2 pek mantikli gelmedi bana...çünkü aracina tam tepeden güneş vurduğunda tam yandan baktiğinda aracinin arka kısmı daha koyu duracak...benim için bu önemli açikçasi...seni rahatsiz etmezse bu durum komple 2 düşünebilirsin tabiki

valla Dou yarın yarım yaparsan ön camı duruşuna ve karanlığına göre ben de düşünücem öne bende yok çünkü..polislerle sorun yaşamamak için yaptırmadım..

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

Dou arkalar renkli mi senin Leon'lar gibi..
eğer öylese kombinasyon yapmak gerekicek zaten..

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt