Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ef4a41b0197f0cc82e9867f1a3ac12c1.jpg

Arka camlara perde aldım orjinal ölçülerde özel yapılmış bakalım nasıl olacak

bf1a9d5f11111870f154134f5d1dd883.jpg

Birde silecek aldım bakalım umarım iyidir

kurye ile elden teslime verildi

Geçen bende bu perdelerden aldım. Gayet güzel duruyor. Hele arka camdaki sayesinde arkadan gelen araçların ışıkları artık rahatsız etmiyor.
Hayırlı olsun...

ef4a41b0197f0cc82e9867f1a3ac12c1.jpg

Arka camlara perde aldım orjinal ölçülerde özel yapılmış bakalım nasıl olacak

bf1a9d5f11111870f154134f5d1dd883.jpg

Birde silecek aldım bakalım umarım iyidir

Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu leon için güneş perdelerini nereden ne kadar fiyata aldınız açıklarsanız güzel olur benim de böyle bir fikrim var havalar çok sıcak klima maksimumda çalışmadan zor serinliyor içerisi en azından içeriyi biraz olsun rahatlatır diye düşünüyorum bu perdeler.

Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu leon için güneş perdelerini nereden ne kadar fiyata aldınız açıklarsanız güzel olur benim de böyle bir fikrim var havalar çok sıcak klima maksimumda çalışmadan zor serinliyor içerisi en azından içeriyi biraz olsun rahatlatır diye düşünüyorum bu perdeler.
Valla benimde alma nedenim oydu bir haftada 2000km yaptım arkada olanlar güneşten bayağı bir şikayet ettiler bende araştırdım orjinal alacaktım ama 750tl gibi bir fiyat söylediler bende vaz geçtim bunları da 119tl +kdv olarak geldi

Valla benimde alma nedenim oydu bir haftada 2000km yaptım arkada olanlar güneşten bayağı bir şikayet ettiler bende araştırdım orjinal alacaktım ama 750tl gibi bir fiyat söylediler bende vaz geçtim bunları da 119tl +kdv olarak geldi

fiyat çok iyi bayiden aracı alırken bende sorduğumda 710 lira fiyat ve 1 aylık almanya sipariş süresi söylediler. şimdilik sonraya bıraktım dedim ama sizin söylediğiniz fiyat çok iyi. Nereden aldığınızı söylerseniz bende bi araştırma yapıp böyle bir işe girişme niyetindeyim.

fiyat çok iyi bayiden aracı alırken bende sorduğumda 710 lira fiyat ve 1 aylık almanya sipariş süresi söylediler. şimdilik sonraya bıraktım dedim ama sizin söylediğiniz fiyat çok iyi. Nereden aldığınızı söylerseniz bende bi araştırma yapıp böyle bir işe girişme niyetindeyim.
Şimdi tam hatırlamıyorum ama akşam montajını yapacağım o zaman hem adresini hemde montajdan sonraki halinin görüntüsünü de görmüş olursunuz

Şimdi tam hatırlamıyorum ama akşam montajını yapacağım o zaman hem adresini hemde montajdan sonraki halinin görüntüsünü de görmüş olursunuz

şimdiden kolay gelsin sıkıntı çekmezseniz ve tam oturursa camlara bende sizden cesaret alıp yapıcam bu işi.

tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın. 🙂

:
şimdiden kolay gelsin sıkıntı çekmezseniz ve tam oturursa camlara bende sizden cesaret alıp yapıcam bu işi.

tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın. 🙂
hepsiburada da var automixin ürünleri..her arac modeline göre dızayn edilmiş cama uygun...benım cordoba da da var on numara güneş gecirmez gece uzunları araç içine almaz.film görüntüsü verir takmatik perdedir.tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt