Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:

hepsiburada da var automixin ürünleri..her arac modeline göre dızayn edilmiş cama uygun...benım cordoba da da var on numara güneş gecirmez gece uzunları araç içine almaz.film görüntüsü verir takmatik perdedir.tavsiye ederim

hemen bakıyorum 🙂

:

hepsiburada da var automixin ürünleri..her arac modeline göre dızayn edilmiş cama uygun...benım cordoba da da var on numara güneş gecirmez gece uzunları araç içine almaz.film görüntüsü verir takmatik perdedir.tavsiye ederim

bu arada baktım da mk2 kasa için var en son o cam perdeleri benim mk3 kasaya uyar mı acaba bilemedim

bu arada baktım da mk2 kasa için var en son o cam perdeleri benim mk3 kasaya uyar mı acaba bilemedim
Otoperde.com ben oradan aldım gayet güzel ama biraz sıkıntılı sanırım akşam taktım foto alamadım ama yarın hemen foto atarım

kurye ile elden teslime verildi

adresi kaydettim müsait olduğumda inceleyeceğim teşekkür ederim
automix ürünleri cok kaltelidir.kendı sitelerinde iletişim numaralarını alırsanız telefonla da sorabilirsiniz.ama var yani kafan rahat olun.izmirde üretiliyor birebir sanki orjınal fabrikasyon mubarek 🙂 105 liraya almıştım set halinde cok memnunum cıkarmıyom hiç.

Beşiktaş pazarına gittim, mal taşıdım 🙂

işte kayısı, çilek kiraz salatalık domates 🙂 vb ürünler 🙂 kendi hamallığımızı yaptık 🙂 anne önde ben arkada 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt