Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada olsan yardımcı olurduk ama kaplamacılar yapıyorlar

Beni EDS ler İYİ tanır

Buralarda sorarım, olmadı ziyarete gelirim ne olacak 🙂 Senin usta nerde? Ona göre yolum düşerse de uğrarım.

teşekkürler, plakanın altında filmden siyah detay var ya, benim arabanın eski tamponunda da vardı, kazadan sonra o da gitti tabi. Onu nerede yaptırabilirim?

Folyo ile yapmak zor geliyorsa al bir kutu plastidip geç boş bir mekana sadece o kısmı açıkta bırak geri kalan her yeri de gazete ile kapa.
Sonra ver coşkuyu...
Aha benim aracın ön arkasını ben öyle yaptım. Bence gayet güzel de oluyor.
Köşelerden atma oluyor deniliyor ancak folyoda da illaki atma olacaktır...

Kardeşim çorluda scw garajımız var malzeme parasına hallediyoruz kendi araclarımızı ve üye araclarını 30₺ gibi bi rakam tutuyor ön arka kaplama çakar istersen hepsi yapıla biliyor

Beni EDS ler İYİ tanır

Kardeşim çorluda scw garajımız var malzeme parasına hallediyoruz kendi araclarımızı ve üye araclarını 30₺ gibi bi rakam tutuyor ön arka kaplama çakar istersen hepsi yapıla biliyor

Beni EDS ler İYİ tanır
Yolum düşerse uğrayacağım o tarafa zaten 🙂 teşekkürler.

Folyo ile yapmak zor geliyorsa al bir kutu plastidip geç boş bir mekana sadece o kısmı açıkta bırak geri kalan her yeri de gazete ile kapa.
Sonra ver coşkuyu...
Aha benim aracın ön arkasını ben öyle yaptım. Bence gayet güzel de oluyor.
Köşelerden atma oluyor deniliyor ancak folyoda da illaki atma olacaktır...
Aslında bu da iyi fikir, araştırdım, güzel bir malzeme gibi. yanlış yapsan da sökülebiliyor zaten? Bunu da değerlendireceğim, teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt