erhane
Kayıtlı Üye
evet, beykoz.İstanbul da mısın
Beni EDS ler İYİ tanır![]()
evet, beykoz.İstanbul da mısın
Usta biziz @seçkin2001 halleder kankası @beyazuçuşlaBuralarda sorarım, olmadı ziyarete gelirim ne olacak 🙂 Senin usta nerde? Ona göre yolum düşerse de uğrarım.
Oldu o zaman, buralarda halledemezsem bayrak kaldırırım size 🙂Usta biziz @seçkin2001 halleder kankası @beyazuçuşla
teşekkürler, plakanın altında filmden siyah detay var ya, benim arabanın eski tamponunda da vardı, kazadan sonra o da gitti tabi. Onu nerede yaptırabilirim?
Selam tekrar, bir - iki yere sordum ama ne kadara malolur ön kısımdaki siyah detay sizinle halletsek?Usta biziz @seçkin2001 halleder kankası @beyazuçuşla
Yolum düşerse uğrayacağım o tarafa zaten 🙂 teşekkürler.Kardeşim çorluda scw garajımız var malzeme parasına hallediyoruz kendi araclarımızı ve üye araclarını 30₺ gibi bi rakam tutuyor ön arka kaplama çakar istersen hepsi yapıla biliyor
Aslında bu da iyi fikir, araştırdım, güzel bir malzeme gibi. yanlış yapsan da sökülebiliyor zaten? Bunu da değerlendireceğim, teşekkürler.Folyo ile yapmak zor geliyorsa al bir kutu plastidip geç boş bir mekana sadece o kısmı açıkta bırak geri kalan her yeri de gazete ile kapa.
Sonra ver coşkuyu...
Aha benim aracın ön arkasını ben öyle yaptım. Bence gayet güzel de oluyor.
Köşelerden atma oluyor deniliyor ancak folyoda da illaki atma olacaktır...