Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HB sitesinden 4 adet Nokian W+ 205/55/16 lastik sipariş etttim bu gün gelecek, ben de bir lastikçide taktıracağım. Bir de dün akşam kumandanın kapama butonuna uzun basınca hem camların kapandığını hem de aynaların katlandığını ve aracın da kilitlendiğini keşfettim 🙂 Bir de geri vitese alınca sağ ayna aşağıya doğru eğilip tekeri gösteriyormuş, buna çok sevindim doğrusu 🙂

Son düzenleme:
Allah affetsin dün kabir ziyaretine gittik rahmetli dayım, teyzem, ananem ve dedem için, girişte sol ön jantı kaldırıma sürttüm, dua ederken bile ağlayacaktım aklımdan çıkmıyor, ömründen 10 sene gitti 😕🙁

Geçmiş olsun kardeşim... umarım derin değildir...

fe8e44f4e0f6836ce74051bc8a43a015.jpg

Maşallah kardeşim... Jantlarını merak ettim... yandan bir resim varsa yüklermisin sana zahmet...

HB sitesinden 4 adet Nokian W+ 205/55/16 lastik sipariş etttim bu gün gelecek, ben de bir lastikçide taktıracağım. Bir de dün akşam kumandanın kapama butonuna uzun basınca hem camların kapandığını hem de aynaların katlandığını ve aracın da kilitlendiğini keşfettim 🙂 Bir de geri vitese alınca sağ ayna aşağıya doğru eğilip tekeri gösteriyormuş, buna çok sevindim doğrusu 🙂

Güle güle kullan kardeşim... Leon ds standart onlar... 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt