Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de dün akşam dönüş yolunda kaza yaptım önemli birşey yok sadece aracı kaldırma vurdum ters döndüm yolda 🙂 salıncak yamulmuş bugun gittim onu yaptırdım rot ayarı salıncak 150 tl tuttu allah beterinden saklasın

Ah be seçkin abi sen dün kötüydün zaten naptın ya büyük geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi iyi sana birşey olmamış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aman be abim ya valla çok üzüldüm çok geçmiş olsun

ben de dün akşam dönüş yolunda kaza yaptım önemli birşey yok sadece aracı kaldırma vurdum ters döndüm yolda 🙂 salıncak yamulmuş bugun gittim onu yaptırdım rot ayarı salıncak 150 tl tuttu allah beterinden saklasın

Çok üzüldüm kardeşim ucuz atlatmışşsın

Geçmiş olsun seçkinim

Çok geçmiş olsun kardeşim... ucuz atlatmışsın... sana bir şey olmamış ya gerisi önemli değil...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gün aslanımı yıkattım... ön tamponu da siyah boyattım. Bence güzel oldu... umarım sizler de beğenirsiniz... jantlar yakında değişecek... cam tavan kaplaması da yaptım mı tadından yenmeyecek...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah abi güzel olmuş

nokia 3310 dan gönderildi 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,143Konu
763,884Mesajlar
21,923Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt