Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende servisle görüştüm fiyat ne olacak diye sordum 100-110 bin gibi geleceğini söylediler tabi bu fiyatlar yukarıya çıkar ama aşağıya inmezmiş aksesuar olarakta sorduğumda fiyatlar yüksk ama görülen güzel birşey yok dediğimde cupra için ayrı bir tasarım yapılacakmış ve 2015 gibi piyasada olacakmış yani adam gibi bir aksesuar almak hayal oldu

Bende servisle görüştüm fiyat ne olacak diye sordum 100-110 bin gibi geleceğini söylediler tabi bu fiyatlar yukarıya çıkar ama aşağıya inmezmiş aksesuar olarakta sorduğumda fiyatlar yüksk ama görülen güzel birşey yok dediğimde cupra için ayrı bir tasarım yapılacakmış ve 2015 gibi piyasada olacakmış yani adam gibi bir aksesuar almak hayal oldu

Sipariş almaya başlamışlar mart somumda ilk cupralar geliyormuş

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ağır bakımını yaptım bebişimin. Trige seti değişti. Yenilendi canlandı. Ha bi de tüpün bakımını da yaptırdım.

Durmadan süresim var :cabrio 🙂

Bugün değil ama dün;
-Rot-Balans Ayarı yaptırdım
-Siboplarımı çelik siboplar ile değiştirdim
-Farlarımı çok açık renkte siyah film ile kaplattım

Ama;
Sağolsun film kaplama esnasında işlemi yapan arkadaş kaportaya yapışan filmi kaldırırken kibrit kutusu kadar bir yerden boyanın verniğini de kaldırdı.
Epeyce bir moralim bozuldu bu duruma. Usta oraya bayanların kullandığı tırnak cilasından sürmemi, aynı şekilde olacağını ve kalkan verniğin daha da büyümeye devam etmeyeceğini söyledi ama ben pek emin olamadım.

Sizce bu işe yarar mı? Ya da sizce ne yapayım o vernik kalkan bölgeye?

Herkese mutlu günler...

Bugün değil ama dün;
-Rot-Balans Ayarı yaptırdım
-Siboplarımı çelik siboplar ile değiştirdim
-Farlarımı çok açık renkte siyah film ile kaplattım

Ama;
Sağolsun film kaplama esnasında işlemi yapan arkadaş kaportaya yapışan filmi kaldırırken kibrit kutusu kadar bir yerden boyanın verniğini de kaldırdı.
Epeyce bir moralim bozuldu bu duruma. Usta oraya bayanların kullandığı tırnak cilasından sürmemi, aynı şekilde olacağını ve kalkan verniğin daha da büyümeye devam etmeyeceğini söyledi ama ben pek emin olamadım.

Sizce bu işe yarar mı? Ya da sizce ne yapayım o vernik kalkan bölgeye?

Herkese mutlu günler...

Tırnak Verniği Falan Süreyim Deme Sakın 1 Hafta Sonra Matlaşır Çıkaramazsında O Şekilde Kalır Sadece Vernik Kalktıysa Pasta Cila İle Düzelir.

Bu gün aslanımı yıkattım... ön tamponu da siyah boyattım. Bence güzel oldu... umarım sizler de beğenirsiniz... jantlar yakında değişecek... cam tavan kaplaması da yaptım mı tadından yenmeyecek...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1391266689000.jpg
    uploadfromtaptalk1391266689000.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 29
  • uploadfromtaptalk1391266716258.jpg
    uploadfromtaptalk1391266716258.jpg
    51.9 KB · Görüntüleme: 28
  • uploadfromtaptalk1391266740555.jpg
    uploadfromtaptalk1391266740555.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,860Mesajlar
21,891Kullanıcılar
baron620Son üye
Geri
Üst Alt