Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cumartesi yağan doludan kaçırdım,pazar üstüne battaniye örttüm.. 😀
bu egzoz ucu kararıyor onu nası temizleyeceğiz ya :S

bu sabah vw. şahintaş servisde fren hidroliği değişim işlemi yaptırdım...
aracı aldım alalı ilk servise girişim ve mecbur cihazdan dolayı randevulu gittim,
cihaza bağlanıp bütün lastiklerde tahliyelerden bilgisayarlı makine temiz hidrolik gelene kadar çalışıyor ve hava bırakmadan abs yi etkilemeden hidrolik tamamlandı...

yapılan işlem 1 saat kadar sürdü ve aracımdan çıkan hidrolikler açık yeşile dönmüştü iyi ki değiştirmişiz
servis bu hizmete bedel olarak 87 tl tahsil etti ve uygun geldi sonuçta işçiliğin haricinde sadece 1 kutu hidrolik yetmiyor temiz hidrolik basmasından dolayı epey bi yağ harcandı...
en az 2 yılda bir değişim mantıklı tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Sigortasını Kaskosunu ve Temmuz Vergisini ödedim.. Araba aldıgıma sevınemedım daha 😀 hergun para oduyorum bır yere 😀 15 gun sonrada fennı muayenesı var 🙂 Aheyy Ahyyy :seat

ferrari korna takıldı, lastiklerdeki revo yazısı kırmızı lastik kalemiyle boyandı 🙂

• Beğen
dün koltuk koruma ve boya koruma yaptırdım yakışıklı oldu

pfjw8.jpg
[/URL][/IMG]

hayirli olsun ustad, hangi urunu yaptirdin boya korumada ve kac lira tuttu ? bende yaptirmistim 2 gun once meguersin urununden

kardeş şimdi ürünün adını hatırlayamadım 300 tl dediler indirim varmış 170 tl ye yaptırdım yeni arabada bile çok farketti imkan varsa şiddetle tavsiye ederim koltuk korumayıda bayi hediye etmişti oda 85 tl dediler

Geri sayım yaptım 🙂 Allah nasip ederse salı günü kavuşucaz nihayetinde :gicir

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt