Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arabayı yıkattım bahçede ona zaman ayırdım içini kendim süpürdüm sildim. koltuklar loc ile silindi camlar camsille 🙂 plastik her yer torpido temzileyicisi ile temizlendi:seat bayrama hazır mis oldu

pedal seti alındı takıldı
arka stoplar karartıldı (çok hoş oldu)
ön kara arka normal orjinal app plaka silikon yardımı ile takıldı
plaka üstü arıza yakmayan led takıldı
pasta cila atıldı
lastikler ön arka yapıldı hazır sökülmüşken balatalar kırmızıya boyandı
motor yağı boşaltılıp yenilendi
buji değişimi geröekleşti
bugünlük yeter resimleri cupra ön tamponu bulup taktıktan sonra koyacağım

bu arada ziya hocamızda bi değerlendirme yapabilir. iyi yapabilmişmiyiz yalıtım işini. ilk tecrübe ondan çünkü🙂

Ellerine sağlık. İlk kez yapmana rağmen sonucuna ulasmana sevindim. İşçilik konusunda biraz takintiliyimdir o yüzden sana 10 üzerinden 6 vereyim. 🙂
Onun dışında gayet güzel olmuş. Zaten dediğim şekilde özenerek yapildiysa ve amacına uygun olduysa gerisi teferruattir. Güle güle kullanman dileğiyle.

Ellerine sağlık. İlk kez yapmana rağmen sonucuna ulasmana sevindim. İşçilik konusunda biraz takintiliyimdir o yüzden sana 10 üzerinden 6 vereyim. 🙂
Onun dışında gayet güzel olmuş. Zaten dediğim şekilde özenerek yapildiysa ve amacına uygun olduysa gerisi teferruattir. Güle güle kullanman dileğiyle.
sende sıfırcı hocalar gibiymişin be abii 🙂 tamam belki firex köşelerini iyi yapamadım ama çok sıkıntı olmaz diye düşündüm. bide koltuğun döşemesini yerleştimek zor oluyo.. ama bitüselfi bence iyi kapladım..
davlumbazlarda daha olmadığından çok değerlendiremiyorum. haftya inş oda bitecek.
Bu arada burdanda bayramınızı kutlarım..

• Beğen
Reaksiyonlar: Ziya
bu arada bagaj için firex üzerine 2. bi yalıtımı malzemesi daha koydum bence yeterli değil çünkü stepnenin olduğu yer ve arkası çok boş .. keçe benzeri daha yoğun bi madde ile üstten doldurdum..

karnını doyurdum 🙂depoyu fulledim o arada birşey daha öğrendim yedek depo varmış pompacı söyledi ikinci depoyuda fuleyim mi dedi bana. bende aracı aldığımdan beri ilkdefa fulledim ikincisi kusur kalsın dedim 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt