leo54
Kayıtlı Üye
ve selçukta feda dedi gerisi diğer beşiktaşlı arkadaşlarımızın başına 🙂
bugün uzun süredir beklediğim yazlık lastiklerimizi takdırdık...
sarı fişeğime rus yapımı yeni ayakkabıları yakıştı...
gecikme sebebiyle de indirim aldım
4 adet finlandiya malı rus menşeili 2013 üretimi Nokian X Line model
205-55-16-91 V boyutlarındaki lastikleri herşey dahil 750 tl nakit aldım...
onur ondan önceki gün bende ordaydım keske o gün gelseydin yarın gelecek dediler am gelememedim nasıl oldu aslan şimdi dahada parçalar yolları döndün mü stanbula yekta abide gelecektiDün evotech yazılım + bmc hava filtresi yaptık Reload Motorsportta @RedLine
Döndüm abiİzmite , Yekta abi aradığında otobana gireli 45 dakika olmuştu sadece telefonda görüştük(geçen Cumartesi ailecek Yekta abilerdeydik)🙂onur ondan önceki gün bende ordaydım keske o gün gelseydin yarın gelecek dediler am gelememedim nasıl oldu aslan şimdi dahada parçalar yolları döndün mü stanbula yekta abide gelecekti
sıra bizlerde o zamanDöndüm abiİzmite , Yekta abi aradığında otobana gireli 45 dakika olmuştu sadece telefonda görüştük(geçen Cumartesi ailecek Yekta abilerdeydik)🙂
Yazılım konusuna gelince abi , sanki dün yeni bir araba almışım gibiydi ilk kullandığımda noluyo diye Kadir le birbirimize bakışımızı görmeniz lazımdı @RedLine (Şimdi bazı arkadaşlar abarttığımı düşünebilir, ama ben bu kadar performanslı olacağını tahmin etmiyordum ve bu arada kullandığım ilk yazılımlı araç). Yazılım ilk 300 km %80 performansla , 300 km den sonra tam olarak oturuyormuş (dün 380 km yol yaptım ve farkı hissettim)
Döndüm abiİzmite , Yekta abi aradığında otobana gireli 45 dakika olmuştu sadece telefonda görüştük(geçen Cumartesi ailecek Yekta abilerdeydik)🙂
Yazılım konusuna gelince abi , sanki dün yeni bir araba almışım gibiydi ilk kullandığımda noluyo diye Kadir le birbirimize bakışımızı görmeniz lazımdı [MENTION=17541]RedLine[/MENTION] (Şimdi bazı arkadaşlar abarttığımı düşünebilir, ama ben bu kadar performanslı olacağını tahmin etmiyordum ve bu arada kullandığım ilk yazılımlı araç). Yazılım ilk 300 km %80 performansla , 300 km den sonra tam olarak oturuyormuş (dün 380 km yol yaptım ve farkı hissettim)
Dün evotech yazılım + bmc hava filtresi yaptık Reload Motorsportta [MENTION=17541]RedLine[/MENTION]