fnasif
Kayıtlı Üye
TSI yazılımla beraber kat iptalini de ihmal etmeyin. ben sadece yazılımla 2 seneden fazla kullandım, kat iptaliyle beraber tüketim de düştü ekstra gücü torku da farketti. şimdi 3. viteste çok temiz asfalt yada ıslak zeminli normal asfaltta bile tcs ışığının çoğu kez ikaz verdiğine sıkça rastlar oldum. kat iptali ile 3 ayı geçti sanırım, keşke yazılımla beraber yaptırsaydım dediğim çok olmuştur. Şimdi bende asıl eksik olan, daha geniş yanaklı lastikler. 16" ile bu performansı çok iyi yaşadığımı söyleyemem.
Bugün Kayadibinde yıllık periyodik bakımını yaptırdık. Kayadibine ilk kez gittim, hem servistekilerle hem satıştakilerle sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi bir izlenim edindim. Erya'dan sonra çok iyi bir seçenek oldu. Servis ve satıştakilerin ismini ilk kez tanıştığım için hatırlamam zor, hepsine ilgileri için teşekkürler.
Bugün Kayadibinde yıllık periyodik bakımını yaptırdık. Kayadibine ilk kez gittim, hem servistekilerle hem satıştakilerle sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi bir izlenim edindim. Erya'dan sonra çok iyi bir seçenek oldu. Servis ve satıştakilerin ismini ilk kez tanıştığım için hatırlamam zor, hepsine ilgileri için teşekkürler.