Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TSI yazılımla beraber kat iptalini de ihmal etmeyin. ben sadece yazılımla 2 seneden fazla kullandım, kat iptaliyle beraber tüketim de düştü ekstra gücü torku da farketti. şimdi 3. viteste çok temiz asfalt yada ıslak zeminli normal asfaltta bile tcs ışığının çoğu kez ikaz verdiğine sıkça rastlar oldum. kat iptali ile 3 ayı geçti sanırım, keşke yazılımla beraber yaptırsaydım dediğim çok olmuştur. Şimdi bende asıl eksik olan, daha geniş yanaklı lastikler. 16" ile bu performansı çok iyi yaşadığımı söyleyemem.

Bugün Kayadibinde yıllık periyodik bakımını yaptırdık. Kayadibine ilk kez gittim, hem servistekilerle hem satıştakilerle sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi bir izlenim edindim. Erya'dan sonra çok iyi bir seçenek oldu. Servis ve satıştakilerin ismini ilk kez tanıştığım için hatırlamam zor, hepsine ilgileri için teşekkürler.
 
Yaklaşık 1,5 haftadır şehir dışındaydım. Geldiğimde kuş pisliği ve toz topraktan geçilmeyen aracımı gün içinde mükemmel bir temizlikten geçirmeyi düşünüyorum Allah izin verirse.
 
bugün sarı kekliğime netten sipariş ettiğim,
silecek lastikleri yenileme cihazı ve
serinleten minderler aldım test ettim ikiside işe yarıyor...🙂
 
VW CC ile aldattım, 1,4TSI 160HP DSG... Çok başarılı buldum. Motor hacmi vergi dilimine uyuz olduğum için düşük hacim seçeneklerimin arasına attım, hayırlısı olsun daha vakti var epeyce.

Şu anda beğendiğim motorlar 140HP üzeri 1,4 TSI, 1,6 ecoboost ve 1,6cc yeni nesil aşırı beslemeli BMW motorları.
 
Teybin cercevesini cikartip gri renge boyadim, aracin icine biraz hareketlilik gelsin istedim 😛
IMG_20130519_142157.jpg
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20130519_142157.jpg
    IMG_20130519_142157.jpg
    85.8 KB · Görüntüleme: 47
simdi klima cercevesini de griye boyamayi dusunuyorum, daha sonrada kadranlarin cercevelerini 😉
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt