Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın ki kahvaltı için kendi ellerimle bir güzel yıkandı. Allah verede yağmur yağmasa bari...

Kapilara fitil yaptik bugun [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] ile birlikte [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] ninde fitilleri aldık 🙂

Kapilara fitil yaptik bugun @Çöllü ile birlikte @Duvi ninde fitilleri aldık 🙂

Fotoğraflamayı ve Pandizotu yerine takmayı unuttuk yalnız 🙁

Birde Görüpte yaptırmak isteyen arkadaşlar oraya uygun fitil bulamamaktan yakınıyordu hakikaten doğruymuş koskoca maslakta bile bulamadık buna binayen temin edilecek web site adresini paylaşmak isterim ölçüleri ve muhabbeti biliyor esnaf şahıs.. irtibata geçip SCW adını telaffuz ederseniz 10 TL'ye kargolayacak istenilen yere..

ilgili Link: Fitil ve Hortumun Adresi

Not: Ben 15'e Yaptırmıştım..

Birde Görüpte yaptırmak isteyen arkadaşlar oraya uygun fitil bulamamaktan yakınıyordu hakikaten doğruymuş koskoca maslakta bile bulamadık buna binayen temin edilecek web site adresini paylaşmak isterim ölçüleri ve muhabbeti biliyor esnaf şahıs.. irtibata geçip SCW adını telaffuz ederseniz 10 TL'ye kargolayacak istenilen yere..

Selcuk abim bir ara bende yaptıracağım önce yaptıklarım çok ses kesmedi . Yorumundaki web sitesindenmi temin ettin. ? Senin ismini verince gerekeni yolluyorlarmı. 😀

Selcuk abim bir ara bende yaptıracağım önce yaptıklarım çok ses kesmedi . Yorumundaki web sitesindenmi temin ettin. ? Senin ismini verince gerekeni yolluyorlarmı. 😀

yok biz şahsen bu sitenin dükkanından satın aldık benim selamımı söylersen anlıyacaktır 😱key:

Çöllüm bende bulamadım ara ara ne iş bu iyi oldu🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,147Konu
763,896Mesajlar
21,930Kullanıcılar
mar4caSon üye
Geri
Üst Alt