Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esp ayarı,geri viteste sislerin yanması,ekranda geri viteste araç resmi vs.yokmu ?kardeşim.

Geri viteste sanıyorum sisleri yakıyor. Geri viteste araç resmi çıkmasının bulunduğunu şimdi öğrendim, onada mutlaka bakarım. Esp ayarı tam olarak nasıl oluyor ?

Geri viteste sanıyorum sisleri yakıyor. Geri viteste araç resmi çıkmasının bulunduğunu şimdi öğrendim, onada mutlaka bakarım. Esp ayarı tam olarak nasıl oluyor ?

sanırım konum 1 den 2 konumuna alıyorsun daha güçlü oluyor sert kalkışlarında direksiyonda titreme olmuyor

yvynedym.jpg
Pratik Oto'da filmimiz çekiliyor

Servisin takmayı unuttuğu sol sis farının soketini yerine taktım http://www.********.com/images/smilies/rant.gif
Lifte kaldırmışken ön tampona Lip montajını gerçekleştirdim.

Spor Pedal takımının montajını yaptım

VagCom kablosuyla özellikleri açtım. (yeni özellikleri araştırmaya devam)
Biraz da karnı doysun diye benzin ikram ettim kendilerine.

Harika olmuş hemsehrim, cok yakışmış. Bende bu lip işini listeme alıyorum umarım en kısa zamanda yaparız.
ayak dayama için senin verdiğin linkten siparişi verdim kargo durumundaymış , bakalım gelince takarız insallah.

Harika olmuş hemsehrim, cok yakışmış. Bende bu lip işini listeme alıyorum umarım en kısa zamanda yaparız.
ayak dayama için senin verdiğin linkten siparişi verdim kargo durumundaymış , bakalım gelince takarız insallah.

Teşekkürler hemserim. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa haber edersin.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun süredir aklımda olan ve geçenlerde kaput ses yalıtımını yaptım ve gayet güzel oldu.

9uta3uzy.jpg

usa2a9up.jpg

ybeqare9.jpg

ybaseju9.jpg

Arka kapılara sony xs-1738F hoparlör taktım. Ses daha güzel oldu 😉

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

Servisin takmayı unuttuğu sol sis farının soketini yerine taktım http://www.********.com/images/smilies/rant.gif
Lifte kaldırmışken ön tampona Lip montajını gerçekleştirdim.

Spor Pedal takımının montajını yaptım

VagCom kablosuyla özellikleri açtım. (yeni özellikleri araştırmaya devam)
Biraz da karnı doysun diye benzin ikram ettim kendilerine.

Vag kablonu ödünç alabilirmiyim bir hafta sonu günay )

Geçen hafta forumdan [MENTION=23038]malimrgl[/MENTION] arkadaşımızdan aldığım sport egsoz ucunu çarşamba günü yaktuk. Güzel oldu. Ama takarken niyeyse biraz zorlandık. Ucundaki geniş yeri kesmemize rağmen olmadı. Usta biraz uğraştı oldu. Puploadfromtaptalk1398621141678.jpguploadfromtaptalk1398621159992.jpguploadfromtaptalk1398621181903.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1398621141678.jpg
    uploadfromtaptalk1398621141678.jpg
    105.5 KB · Görüntüleme: 57
  • uploadfromtaptalk1398621159992.jpg
    uploadfromtaptalk1398621159992.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 56
  • uploadfromtaptalk1398621181903.jpg
    uploadfromtaptalk1398621181903.jpg
    76.7 KB · Görüntüleme: 57
175to7.jpg

Arabanin ilk yikamasi yapildi ve temizlenince jantlar daki sticker lekeleri piyasaya cikti ve jant tdmizleyici ile lekeler çıkartıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,860Mesajlar
21,891Kullanıcılar
baron620Son üye
Geri
Üst Alt