Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vayy hayırlı olsun Mehmet, sorunsuz teslim alıp monte etmene sevindim, çok şık olmuş. Bende sipariş verdim artık, hatta bir kaç tane birden sipariş verdim bakalım gelsin paylaşırım bende..
Bugün bizde @atay78 Burak'ın evinin önünde araçları yıkadık, sağolsun imkanlarından faydalandık 😀
Yıkama sonrası yine Burak'ın yaptırdığı kapı eşikerini yapıştırdık. Benim araç FR olmadığı halde FR olan kısımı daha geniş alanı koruması amacıyla kesmeden yapıştırdık. Eşikler 3M cast folyo üzerine dijital baskı ile yapılmıştır. Oldukça dayanıklı ve işlevsel olacak..
Fotoğrafları gece çekebildim, bu flaşsız olanı:
Buda flaşlı çekim:
Aldığım günden beri pedal seti düşüncemi bugün gerçekleştirebildim. Yurt dışından hızlı gelsin diye ekstra kargo ücretide ödediğim (EMS) bir manuel birde otomatik pedal seti önce bir gümrüğe girdi istanbulda biraz bekletildi ve neyse ki gümrüğe takılmadan bugün teslim edildi. Tabi gümrükte paketi maket bıçağı ile açmışlar. Daha sonra PTT bandı ile bantlamışlar. Paketi açtığımda ayak dayamanın birinin poşetinide kesmişler doğal olarak ayak dayamanın o kısmına gelen plastik aksamda hafif çizilmiş. Paketi ne diye açarsınız ne diye adam akıllı iş yapmazsınız anlamam. Birde paket açma parası 3.6TL alıyorlar.. Her neyse montajımızıda yaparken sağ elimin baş parmağını aliminyumun en olmadık yerinde kaydırdım ve iki kesikle bir kere daha gazi oldum 🙂 Ayak dayamanın montajı için Mk2lerde olduğu gibi yine kaput açma kolu ve altında kalan plastik, kapı eşiği ile birlikte sökülüyor. Bunlarda fotoğraflar:
Buda havuzlu paspasın ayak dayama kısmını kestikten sonraki görüntüsü, kestiğim parçayı gaz pedalının altında kalan boşluğa koydum:
1 adet manuel pedal setim şimdilik boşta ilgilenenler özelden iletişime geçebilir 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.