Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu renkteki leonu getirtebilirmiyiz?

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Özellikle sorum Mert abiye; aşağıdaki renkteki arabayı getirtmek mümkünmü 1.4 TSI yada 1.8 TSI'da?

2.olarak opsiyon sitesinde bu paket yer alıyor, bu medya sistemi nedir neleri kapsıyor? birde optik park sistemi bu paketin içindeki dışındamı? son olarak Dot Matrix Bilgi Ekranı şuandaki leonlarda passatlarda kullanılan büyük bluetooth lu ekranmıdır?

Teknoloji Plus Paketi: SEAT Medya Sistemi + Bluetooth + Dönüse Duyarlı
(AFS) Bi-Xenon Ön Farlar + Ön Park Sensörü + Optik Park Sistemi) (Teknoloji
Paketi ile birlikte alınabilir)


big_seat_leon_pies_descalzos_2.jpg
 
zamanın çoksa beklerim dersen tabi...

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

aracın cupra olduğunu eklemeye gerek yok sanırım...
 
bekleme sorunum olmazda, cupraya sadece geliyorsa bu renk bizi aşar. Bu arada bi-xenon far yok resimde gördüğüm kadarıyla o yüzden cupramı değilmi tam kestiremedim.
 
bu renge hasta olan cok var
 
Şarkıcı Shakira tasarlamıştı bu aracı...
 
Shakira’nın Pies Descalsoz ( Çıplak Ayaklar) isimli yardım vakfına bağış toplamak amacıyla SEAT işbirliğiyle düzenlediği kampanyanın ödülü açıklandı. Shakira tarafından tasarlanan ve “Leon Pies Descalsoz” isminin verildiği bir adet SEAT Leon Cupra, yardım toplama kampanyasının sonunda yapılacak çekilişle belirlenen talihlinin olacak! Kampanyanın geliri ise söz konusu vakıf tarafından Kolombiyalı çocukların yararına kullanılacak.
aa2c4f7ee80419e04ba869736a3277e6.jpg

Shakira’nın 2007 Avrupa Turu için SEAT ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasının bir parçası olarak ünlü şarkıcının yardım vakfına bağış toplama kampanyasıyla ilgili ayrıntılar da geçtiğimiz günlerde Berlin’de düzenlenen bir basın toplantısıyla gün ışığına çıktı. Dünyaca ünlü ve Grammy ödüllü sanatçı Shakira’nın Latin Amerika’daki çatışmalar nedeniyle ülkesini terk etmeye zorlanan ve vatandaşlık hakkını yitiren çocuklar için kurduğu özel hayır kurumunu destekleyecek olan SEAT, böylece 15 Mayıs’a kadar sürecek yeni bir sosyal sorumluluk projesine start verdi.

Buna göre dış renginden iç mekanına kadar Shakira’nın direktifleriyle tasarlanan 240 hp’lik bir SEAT Leon Cupra, Kolombiya kökenli sanatçının kurduğu “Pies Descalzos” isimli vakfa yardım amacıyla düzenlenen bağış kampanyasının ödülü olacak. Avusturya’dan Norveç’e, İngiltere’den Çek Cumhuriyeti’ne kadar Sharika’nın tur programı içinde yer alan 15 Avrupa ülkesinde ayrı ayrı verilecek telefon numaralarına SMS göndererek, 1 Euro bağışlayacak olan katılımcılar arasında yapılacak çekiliş sonucunda 1 kişi, bu özel tasarımlı eşsiz SEAT Leon Cupra’nın sahibi olacak.
712aa1213056dbbf4cc3c8ff067cc491.jpg

0c6e4e4eca2855eec4f5c3f538b3d9bd.jpg

Düzenlenen basın toplantısında SEAT CEO’su Erich Schmitt, SEAT olarak vakfa ayrıca bir bağışta bulunduklarını da belirtirken “Shakira’nın yardım vakfını destekleyerek, dünya çocukları yararına bir adım atarak, sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek için çabalıyoruz” açıklamasını yaptı.
8fc148622430af961421cff1b01dee69.JPG

Shakira ise “Kolombiya’da çocukların eğitime ve düzgün beslenmeye duyduğu ihtiyaç çok büyük. İnanıyorum ki SEAT’ın bu girişimiyle ülkemdeki çocuklara çok daha fazla yardımda bulunabileceğiz” diyerek kampanyaya olan inancını vurguladı.

Bağış kampanyası için artık “otomobil tasarımcısı” unvanını da kazanan Shakira’nın direktifleriyle hazırlanan leylak renkli SEAT Leon Cupra, Pies Descalzos Vakfı’nın “çıplak ayak” amblemini de taşıyor.
 
Geri
Üst Alt