Bu nasıl bir ilandır!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtsnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrtsnr

Kayıtlı Üye
Seat Leon 1.2 TSI Style 2011 Model 40.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56080308

ön arka fiber tampona 4300 lira vermiş, güzel kazık yemiş 🙂 ben komple aerokiti hemde plastik olanı 3500 liraya aldım 🙂 spoiler ve marşpiyel dahil. spoiler ve marşpiyelle 6000 liraya yakın bodykit oluşuyor 😀

Advan jant-lastik demiş advanın resimdeki modeli var mıydı ya 😀 ve sadece jant 3500liradan başladığı advan markasında jant lastiği 2500 liraya almış.

Subaru impreza hava turbo mercedes kompresör kiti ne hala çözemedim biri bana açıklayabilir mi 😀

Sanırım bizim forumdan değil, fakat milletde böyle kandırılmazki ya!

adaş bu araç bizim forumdandı..hatırlayın jantlarını satmak için gelmişti ilk.. 2 tane aero leon kaputları açık yanyana fotoları vardı 🙂

aynen hatırladım adaş,

Can abi sen anlarsın ya şu subaru hava kiti turbo kompresör mercedes falan bu dalga ne 10hp veriomuş bende yaptırcam 😀

Mal müşteriye satılır saygı duymak lazım alacak adam arastırıpta almalı tabi doğru değil bu sekilde satış zaten seat leon u bilen adam alır aksi takdirde gereksiz bir ön yargı var seatta o yüzden sorun olmaz bence 🙂

Leona binenler arasinda cok kendini kaybetmis goruyorum ne zannediyolar bu arabayi🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: HaKo
ya öyle ilanlar varki adam fiber tampon takmış özel yaptırdım türkiyede tek eşi benzeri yok diyor 🙂

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,956Kullanıcılar
blackserpentSon üye
Geri
Üst Alt