Bu nasıl bir ilandır!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtsnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araba güzel duruyor fakat eleman açıklamalarda çok sallamış,yada bilmiyo veya başkaları tarafından söylenen sözleri yazıyor...🙂

ben bugün gittim arka ve ön logoları şeffaf filmle kaplattım arabaya bi 15 hp güç kattı 😱

Sahibinden de araba ilanlarına bakarken "Bundan daha iyisi yok", " Daha iyisi varsa bedavaya verecem" tarzındaki ön başlıkları görünce arabaya bakma gereği dahi duymuyorum..

kaputun üstüne çay bardağı koyduğum zaman bende +5 bg felan alıyorum yanı dogrudur 😱 alkışlarla yaşıyo arkadaş yaa 😀

ozaman aracı aldığımda ilk işlerim kaput altına vantılator(10 hp),arka ve ön logoları şeffaf film(15hp) ve kaputun üstüne çay bardağı (5 hp) toplamda 30 hp puhahapuhaha

[FONT=&quot]Göze alabiliyorsanız..![/FONT]
[FONT=&quot]-sizi yolda durdurup 'araban çok güzelmiş ağbi' demelerini![/FONT]
[FONT=&quot]-park ettikten sonra ona bakmadan başından ayrılamayacağınızı..![/FONT]
[FONT=&quot]-seyir halindeyken sizi yiyecekmiş gibi bakmalarını..![/FONT]
[FONT=&quot]-Mağaza vitrinlerindeki yansımalarınızı seyrederken dikkatinizin dağılmasını..![/FONT]
[FONT=&quot]-Gün sonu evinizin camından ona bakmak için bahaneler üretmeniz gerektiğini..![/FONT]
[FONT=&quot]-Sebebini anlayamadığınız yol vermeleri(aracınızı izlemek için yapıyorlar)..![/FONT]
[FONT=&quot]-Ondan bahseden arkadaşlarınızın sonu gelmiyen muhabbetlerinden sıkılmamayı..![/FONT]
[FONT=&quot]Bu ve benzeri gerçekler sizi sıkmaz ise bu LEON u tavsiye ederim...

Bravo genç İnsan !!!
[/FONT]
puhahapuhahapuhaha[FONT=&quot]
[/FONT]

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,956Kullanıcılar
blackserpentSon üye
Geri
Üst Alt