sadece kadran mı actırdın özellık olrak _? servıs ucret talep ettımı bıde kardesımsagol abı Eyvallah..
hayır beş kurus istemediler abi bunlar için hayır kronomtre ek yakıt gostergesı led+farlar parklar bırlıkte yanıyo falan bı suru sey var sanırım ama ben bunları kesfettım bıldıgız varsa denerım bende.sadece kadran mı actırdın özellık olrak _? servıs ucret talep ettımı bıde kardesım
ahh benım cordoba da selam vereydı selamsız evlat 😀 selamlama her ibizaya kısmet olmaz şanslısın güle güle kullan...izmire giderken @focus arkadaşımızı da götür 🙂
Güzel olmuş 🙂İzmirdeki Vosmer Servisini Herkeze Öneririm Her Şey Hızlı Ve İlgili..
@kirlisakal metin abicimm bekledigin video 🙂 @ahmet6334 Ne diyosun..
@kirlisakal abi servis ücretsiz acmıs bız 50 tl verdık actırdık sanırım artık garantıden cıkaramazlar 😀 😀hayır beş kurus istemediler abi bunlar için hayır kronomtre ek yakıt gostergesı led+farlar parklar bırlıkte yanıyo falan bı suru sey var sanırım ama ben bunları kesfettım bıldıgız varsa denerım bende.
[doublepost=1452196394,1452196267][/doublepost]
sagolasın abı Gelirse götürürüm abıcım 🙂
sanada yapalım abı 🙂Güzel olmuş 🙂
@kirlisakal abi servis ücretsiz acmıs bız 50 tl verdık actırdık sanırım artık garantıden cıkaramazlar 😀 😀
kardesım aracınla saga dondugunde sağ taraftakı sislerin yanar, aynı sey sol ıcınde gecerlı 😀 geri vitese taktıgında dikiz aynan aşagıya düşer.amerıkan parkları yapmıs sanırım gule gule kullan kardesım..
servise para bayılırsan boyle şeyler kürdan gelir 😀 müşterilere hizmet işte zor bişi değil 🙂@kirlisakal abi servis ücretsiz acmıs bız 50 tl verdık actırdık sanırım artık garantıden cıkaramazlar 😀 😀
kardesım aracınla saga dondugunde sağ taraftakı sislerin yanar, aynı sey sol ıcınde gecerlı 😀 geri vitese taktıgında dikiz aynan aşagıya düşer.amerıkan parkları yapmıs sanırım gule gule kullan kardesım..