Bir Hayırlısı Olsun Alırım :)

ahh benım cordoba da selam vereydı selamsız evlat 😀 selamlama her ibizaya kısmet olmaz şanslısın güle güle kullan...izmire giderken @focus arkadaşımızı da götür 🙂

sadece kadran mı actırdın özellık olrak _? servıs ucret talep ettımı bıde kardesım
hayır beş kurus istemediler abi bunlar için hayır kronomtre ek yakıt gostergesı led+farlar parklar bırlıkte yanıyo falan bı suru sey var sanırım ama ben bunları kesfettım bıldıgız varsa denerım bende.
[doublepost=1452196394,1452196267][/doublepost]
ahh benım cordoba da selam vereydı selamsız evlat 😀 selamlama her ibizaya kısmet olmaz şanslısın güle güle kullan...izmire giderken @focus arkadaşımızı da götür 🙂

sagolasın abı Gelirse götürürüm abıcım 🙂

hayır beş kurus istemediler abi bunlar için hayır kronomtre ek yakıt gostergesı led+farlar parklar bırlıkte yanıyo falan bı suru sey var sanırım ama ben bunları kesfettım bıldıgız varsa denerım bende.
[doublepost=1452196394,1452196267][/doublepost]

sagolasın abı Gelirse götürürüm abıcım 🙂
@kirlisakal abi servis ücretsiz acmıs bız 50 tl verdık actırdık sanırım artık garantıden cıkaramazlar 😀 😀
kardesım aracınla saga dondugunde sağ taraftakı sislerin yanar, aynı sey sol ıcınde gecerlı 😀 geri vitese taktıgında dikiz aynan aşagıya düşer.amerıkan parkları yapmıs sanırım gule gule kullan kardesım..

Güzel olmuş 🙂
sanada yapalım abı 🙂
[doublepost=1452196680,1452196576][/doublepost]
@kirlisakal abi servis ücretsiz acmıs bız 50 tl verdık actırdık sanırım artık garantıden cıkaramazlar 😀 😀
kardesım aracınla saga dondugunde sağ taraftakı sislerin yanar, aynı sey sol ıcınde gecerlı 😀 geri vitese taktıgında dikiz aynan aşagıya düşer.amerıkan parkları yapmıs sanırım gule gule kullan kardesım..

abı onlar bende bunlar acılmadan once vardı sısler falan dıkız aynasına dıkkat edıcem abı 🙂 fark etmemıstım amerıkan park setı almaya gerek kalmadı yanı 🙂

O zaman hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileği ile güzel olmuş 🙂

servise para bayılırsan boyle şeyler kürdan gelir 😀 müşterilere hizmet işte zor bişi değil 🙂

39,164Konu
763,933Mesajlar
21,974Kullanıcılar
mahberanSon üye
Geri
Üst Alt