Aux's Leon & Mert's A3 PhotoShoots by Kurtbil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kurtbil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen bende senin gibi düşünüyorum volkan..yaylarımı almadan önce kafayı yemek üzereydim hatta...benim jantlarımı aracında 5lik yay olan erkinin arabasında denedik...liften inince kesin 5 dedim,ama şöle bi turladıktan sonra arka tarafın görüntüsü hiç hoşuma gitmedi...hele bi de 2 kişi oturunca çamurluğun içinde arka lastik......diğer taraftan da araç mantıklı düşününce daha bi gerilcek daha bi zorluyosun gbi bişey...18 jant-5 cm yay....ki bana da bu aralar arkalar baya yüksek geliyo,önler çok ii bence de....araba kullanmak eziyete dönşsün istemiyorum ben...

benim arabaya 2 kişiden fazla binen olmuyo ya ben o yüzden -5e geçmeye sicak bakiyorum =)
-3de güzel ama -5 işin adabı =)

Yorumlar ıcın cok tesekkurler beyler,volkanım 5 lıklere gectıgınde yenıden goz atarız bunlara karsılastırırız🙂konfor braz gıdıcek olsada kesınlıkle cok ıyı goruncek emın ol🙂

Yorumlar ıcın cok tesekkurler beyler,volkanım 5 lıklere gectıgınde yenıden goz atarız bunlara karsılastırırız🙂konfor braz gıdıcek olsada kesınlıkle cok ıyı goruncek emın ol🙂

umut verme çocuğa..

herkese umut vermicen işte olayı o..sonra ağlarlar kapında.. 😀

güzin abla öleli çok oldu lan.. 😛 😀 😀

Allah rahmet eylesın o zaman ,onun gorevı bız alcaz senın sayende😀

Dou okican mı bilmiyorum ama Barbaros abi 8V'ye 650Lira civarına yazılım yapıyomuş..
tolki senin de haberin olsun 8-10hp alırmışsın..niyetlenirsen fiyatı biraz daha indirmeye çalışırım..

39,125Konu
763,841Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt