Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Can Emeğine Ellerine Sağlık Fotolar Bir Harika sen profesyönelliğe aday değil as üyesin....
Arabalara da bittim leonda tek eksik yükseklik 😉 ikisinede Maşallah....
ya valla mert o konu çok muamma bana göre...
şöyle bir durum var..
-3lük yaylarla -5 lik yaylari yanyana koyduğunda boylari birebir aynı.
-5likler daha yumuşak olduğu için ağirlik üstüne oturduğunda araç yere daha çok yaklaşiyor..
hatta bu durum alfa romeo 147-156 kullanan arkadaşlarimda -3lüğün ideal sertlikte olmasindan dolayi -5'e göre daha çok yol tutması ile sonuçlaniyordu.
şimdi bu mantik üzerinden -5 daha yumuşak bir yay ise evet belki yolda giderken üstünden geçtiimiz kasislerde vs. aracin yaylanması artacak ancak sert bir yaylanma olmayacağini düşünüyorum..dolayisiyla -5lik fikrine çok uzak değilim..
serviste bir tane -5yaylı leon vardı.yanında durduğumda araç scirocco gibi basık gözüküyordu çok şahaneydi..
bir de gürayin arabasini -5lik + arkada woofer vs. ile canlı gördüğümde gerçekten çok beğenmiştim...
büyük jant+ basık araç kombinasyonu çok güzel =(
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.