artvin

mayham85

Kayıtlı Üye
arkadaşlar geçen hafta iş için artvinde idim. gökhan abi ile görüşemedik kısmet olmadı 🙁 çok fotoğraf çekme şansımda olmadı ama artvin coğrafyasını ve kabca şehrin konumunu anlıyabileceğiniz bir iki fotoğraf eklemek istedim 🙂

artvn1.jpg

artvn.jpg

artvin5.jpg

artvin4.jpg

artvin3.jpg

artvin2.jpg

artvin.jpg

aha buda bizim iş 😀 bu köprünün kirişlerini üretiyorz 🙂 76 mt ayak yüksekliği.

IMG_5317.jpg

Çok güzel fotoğraflar... Ayakları görünce; geçen akşam izmitteki bi viyadüğün altından geçiodum allahım bunu hangi manyak yapmayı akıl etmiş acaba... demiştim... alınma ama 🙂 Sakat iş ya...

hahaha zevkli iştir ya 30 ya yakın viyadük yaptık öyle. gerçi fotoğraftakinin ayaklarını biz yapmadık 🙂

emre o petrolde resmi çekmişsin ya tam o durduğun yerde ben her pazartesi leonu yıkatıp oraya çekip gıcır yaparım orası bizim sahipleri çok yakın tanıdıklardır tüh be oraya geldin de görüşemedik ne ters zamandı yaaaa!!!!ama yolarımız nası emre🙂çok zevkli demi....

he valla zevkten 4 köşe oldm desem ayıp olmaz sanırım 😀 gerçi peder baya bi sövüyordu gelincede connectin fren balataları disk takımını değiştirip rot balans yaptırmam gerekti 😀

abi o petrolun sahibini ne kadar tanıyorsun 😀 buhar kazanı için 4 numara fuel oil i oradan alıcaz gibi

Güzel yer ya gerçekten doğal ve değişik heryer yokuş şehir doğa şartlarına göre inşa edilmiş🙂

ev yapacak yer olmayan çooook manyak doğa cennet ama o kadar yanlış vede saçma bir ildir...(bulunduğu mevki bakımından)

he valla zevkten 4 köşe oldm desem ayıp olmaz sanırım 😀 gerçi peder baya bi sövüyordu gelincede connectin fren balataları disk takımını değiştirip rot balans yaptırmam gerekti 😀

abi o petrolun sahibini ne kadar tanıyorsun 😀 buhar kazanı için 4 numara fuel oil i oradan alıcaz gibi
emre artvin dışından gelenlerin%40 ının aracı bozulur artvinde🙂🙂)🙂 vede millet söver🙂bende sövüyorum...

aslen artıvınlıyız bız hc gıtmedım ama gorunce fotografları kanım ısındı bırden 🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt