ismailmee
Kayıtlı Üye
aynen kardeşim..🙂abı demek cupra yapsam benım araba bu olcak makyajlı benımkıde ve jantlarımızda aynı 🙂
spor yay var demı abı 3 cm?
ben spor yayları cıkarttım ama orjınala dondum ısbul asfalt sartlarından arabaya acıdım, sankı cupra tampon kesınlıkle spor yay ıstıo yoksa cok yuksek durur havası verıyor .aynen kardeşim..🙂
aynen öyle cupra takıcaksan yaysız sakın takma leylek gibi orjinal tampondan daha yukarda duruyo çünkü🙂 bu arada paylaştığın resimlerin sahiplerini yanıyomusun ikiside bursalı bende dahil olmak üzere..🙂ben spor yayları cıkarttım ama orjınala dondum ısbul asfalt sartlarından arabaya acıdım, sankı cupra tampon kesınlıkle spor yay ıstıo yoksa cok yuksek durur havası verıyor .
aynen öyle cupra takıcaksan yaysız sakın takma leylek gibi orjinal tampondan daha yukarda duruyo çünkü🙂 bu arada paylaştığın resimlerin sahiplerini yanıyomusun ikiside bursalı bende dahil olmak üzere..🙂
ok kardeşim ikiside çok sewdiğim abilerimdir seat hastalık bursamızda seatı olanlarda[URL="http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/402637_2623029287635_1012298095_3166054_1530877970_n.jpg"][/URL].....🙂) al buda arka tampon....
engin abi zaten cupra demedim orjinlae ufak bi çalışma yaptım onu gösterdim ismaile..🙂Bu arka tampon cupra değil makyajlı aracın kendi tamponu...