CUPRA BOCANEGRA
Kayıtlı Üye
Dün akşam birlik mahallesi tarafında 06 as plakalı beyaz leon gördüm trafik vardı yaklaşamadım tam yaklaştım derken sağ döndü dönerken korna çaldım duydumu bilmiyorum 🙂
Hafta 7 ben 8 gün ordayım ama nerdeyse benim kadar geliyo bide baya eski olduğu belli bi scw stickerı var 🙂
dogrudur bizim fatih abide şuan araba 🙂
bendım o as 😉 ama ınan duymadım 🙂Dün akşam birlik mahallesi tarafında 06 as plakalı beyaz leon gördüm trafik vardı yaklaşamadım tam yaklaştım derken sağ döndü dönerken korna çaldım duydumu bilmiyorum 🙂
sabah kaçta? tüh ben denk gelemedim yinesabah eskişehir yolu üzerinde vak 76 leon cupra koray abi yi gördüm selamlaştık sanırım yarış eldivenleri takmıştı😀 cupranın jantlarını siyah yapmış önde de plakasız çok iyidi😉 acil bir spoıler ve yaydan sonra cuprası bence tamamdır🙂
al sana tam saat 08:50puhahasabah kaçta? tüh ben denk gelemedim yine
gidelim tabi bi ziyarete ya okadar komşuluğumuz warpuhahaal sana tam saat 08:50puhaha
puhaha ben 70 km ile giderken koray abi hep 80 ve üzeri gidiyor haliyle gidiyor yani🙂🙂sonra da armada yoluna döndü 🙂 bi ziyarete gidelim🙂
al sana tam saat 08:50puhaha
puhaha ben 70 km ile giderken koray abi hep 80 ve üzeri gidiyor haliyle gidiyor yani🙂🙂sonra da armada yoluna döndü 🙂 bi ziyarete gidelim🙂
Bi yasamkent toplanmasi yapmayalmi aksamlari?Sinan hocam sabah mahmurluğuyla seni biraz geç gördüm, kusura bakma 🙂 Eldivenle kullanmaya çok alıştım, kontrolü ve sürüş keyfini çok arttırıyor, artık onsuz kullanmanın tadı olmuyor; herkese tavsiye ederim.
Kadir hocam, size rast gelmeyi ben de çok istiyorum 🙂 Ne zamandır sarı bir Leon görmek nasip olmadı.
Geçen hafta Aydınlıkevler'de speed blue bir Leon gördüm, tam göremedim ama o da Cupra olabilir. Bir de portakal rengisini görebileydik..
![]()