Benim mk2 anahtarda varEkli dosyayı görüntüle 13537 Ekli dosyayı görüntüle 13536 Arkadaşlar iyi akşamlar seat anahtarlıkların altına metal neden takmazlar anlamam doğrusu bende gittim yurt dışında araştırdım sonra Türkiye'de buldum paylaşmak istedim 55tl alt metal bilginize...
Ekli dosyayı görüntüle 13537 Ekli dosyayı görüntüle 13536 Arkadaşlar iyi akşamlar seat anahtarlıkların altına metal neden takmazlar anlamam doğrusu bende gittim yurt dışında araştırdım sonra Türkiye'de buldum paylaşmak istedim 55tl alt metal bilginize...
Aynen haklısınız böyle hep beraber sikayetlerde bulunsak.bende ruhsat kabı istedim yok dediler şaka gibi kadını bogazlayasim geldi 81 bin tl lik araba alıyoruz 20 liralık ruhsat kabı yok veremiyorlar.Bastirisak belki fullink özelliğini de bedava yaparlarSeat bayilerinin çoğu aynı doğuşta bile anahtarlık ruhsat kabı Yok çok acayip birşey bana da uyduruk bir park sensörü hediye ettiler insanları kandırıp 50 tl lık park sensörlerine 500/600 tl fiyata yapıyorlar aslında birlik olsak toplumda sürekli şikayet etsek belki bazı seyleri değiştirebiliriz diye düşünüyorum ..
çok haklısınız bu konuda yeni ibiza gibi çok satan ve hakikaten kaliteli bir aracın anahtarı öyleyse çok ayıp etmiş seat.bencede bastırsak koparırız bişiler hatta ne koparsak kâr ayıp bişi bana da gelecek dediler dogustan Hale'n gelecek çok gereksiz mesela İbiza dünya da seatın en çok satan modeli ikinci anahtarı bildiğin tuşsuZ sade traktör anahtarı gibi aynı bunlar düzelse seatın çıtası yükselecek belkıde ama adamlar maliyetten kaçıyor daha fazla kazanmak icin...