Hocam ben de bir beyaz 3 mavi gozukuyor. Arac fr arona.Hocam merhaba sizin aracın ön amortisördeki renk kodlaması nasıl?Bende 1 beyaz 3 turuncu amortisöre bakınca görürsünüz.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Hocam ben de bir beyaz 3 mavi gozukuyor. Arac fr arona.Hocam merhaba sizin aracın ön amortisördeki renk kodlaması nasıl?Bende 1 beyaz 3 turuncu amortisöre bakınca görürsünüz.
Hocam ben de bir beyaz 3 mavi gozukuyor. Arac fr arona.
Anlami ne bu beyaz ve mavilerin.
Himm. Arona sert suspansuyon o zaman. Bilgilendirme icin tesekkurler.Renk kodlaması hocam nokta sayısı dalga sayısına eşit oluyor renklerde her dalganın sertlik ayarı.Tarracolarda 3 dalga var ve dalga azaldıkça daha yumuşak olur süspansiyon.
Hocam cok dogru soyluyorsunuz. Aracta michelin var amortisorleri de gercekten cok konforlu hatta biraz ileri gidecegim seat leondan daha iyi. Bir polis arkadasim 3 ay once 0 km aldi touch 1.0 cvt konforu sinifinda en iyisi. Ama dediginiz gibi motor zangir zangir titriyor. Arkadas bir de start-stoptan sikayetci kafasina gore aciyor kapiyor dedi.SEkli dosyayı görüntüle 22550
0 km renault clio touch michlen le gelmiş
Ve amortisor 2 yeşil kirmizi oldukçada konforlu araç.ilk defa 1.0 bindim brn böyle titteyen motor görmedim bagaj acikken kopacak sandim felaket salliyor
Aracın kalitesini yorumlarken buradaki fiyatı baz almayın zaten 🙂 Yok hani 400 bin TL verdim şu var şu yok diye. Bu araç 20-25 bin€'luk araç. 😀 Üst segment bir araç değil. 20 bin euro size ne verirse o yani.
Hocam cok dogru soyluyorsunuz. Aracta michelin var amortisorleri de gercekten cok konforlu hatta biraz ileri gidecegim seat leondan daha iyi. Bir polis arkadasim 3 ay once 0 km aldi touch 1.0 cvt konforu sinifinda en iyisi. Ama dediginiz gibi motor zangir zangir titriyor. Arkadas bir de start-stoptan sikayetci kafasina gore aciyor kapiyor dedi.