6565

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LEONISM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğukan 50-160 dememin amacı biraz uzun sürsün belli olsun 🙂 Yoksa 30-120 50-130 kısa sürer gibime geldi 🙂 yada tek vites yapın 3.viteste 2binden 6bin devire kadar. Ömerde orjinal jantlar var 18le aradaki farkı ölçmek için işte 🙂 kalkış birazda şoförlüğe baktığı için söylüyorum bunu yoksa o hızlara çıkmayı tasvip etmiyorum tabikide 😀

dogukan cok yakismis jantlar gule gule kullan .. bende jant arifesindeyim fiyat ve yer bilgisi pm lersen sevinirim 🙂
şık olmuş... güle güle kullan...
hayırlı olsun güle güle kullan 😱key:
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🙂

Doğukan 50-160 dememin amacı biraz uzun sürsün belli olsun 🙂 Yoksa 30-120 50-130 kısa sürer gibime geldi 🙂 yada tek vites yapın 3.viteste 2binden 6bin devire kadar. Ömerde orjinal jantlar var 18le aradaki farkı ölçmek için işte 🙂 kalkış birazda şoförlüğe baktığı için söylüyorum bunu yoksa o hızlara çıkmayı tasvip etmiyorum tabikide 😀

Gelsinde bi deneyelim 🙂

Maşallah çok tok durmuş ilk bu jantı ömerin leonunda görmüştüm işte bu demiştim leona takıcağım jant.Hayırlı olsun güle güle çizmeden kullan 🙂 fiyatı bende öğrenebilirmiyim 🙂

güle güle kullan kardeşim.. 🙂

Herkese Merhaba , AEM CAI Video ve resimleri paylaşayım dedim 🙂

Anlam veremeyenler için Mavi olan Blow off a benzeyen Krank filtresi 😀 Güzel bi ıslık sesi veriyo üst viteslerde 🙂
dqm91e.jpg

Buda ufaktan bir video... 🙂

ikizim bnm 🙂 seviyorum arabanida senide 🙂 masallah filtre super olmus , spolieri ne zaman aliyoruz ? haberlesip cakalim daha ucuza getiririz belki

Herkese Merhaba , AEM CAI Video ve resimleri paylaşayım dedim 🙂

Anlam veremeyenler için Mavi olan Blow off a benzeyen Krank filtresi 😀 Güzel bi ıslık sesi veriyo üst viteslerde 🙂
dqm91e.jpg

]

iyi çuflamalar kardeşim filtre için seni rahatsız edebilirim 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt