6565

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LEONISM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saol umut kardeş... çekişte çok bişe farketmedim , ömer var forumdan , aynı okuldayız , o geldiğinde denycez arabaları bakalım o zaman belli olur 🙂 , pm attım

ömer kalkışları geliştirdiyse yer seni bu halinle 😀 diğer türlü böyle bile yiyemez.. 😛 bence 2.vites 50'de 160'a kadar gidin o zaman belli olur ne farkettiği 😉

Saol umut kardeş... çekişte çok bişe farketmedim , ömer var forumdan , aynı okuldayız , o geldiğinde denycez arabaları bakalım o zaman belli olur 🙂 , pm attım

Bakalım abi araba bi gelsinde benimde aklımdaki jantlar bunlar ama babam 18' 1.4'ü yorar diyo 🙂 Tekrardan çiziksiz kullanman dileğiyle 🙂

çok güzel olmuş kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin 🙂🙂
Eyvallah kardeşim

Süper olmuş ya kazasız belasız... 18" + 3.5 yayla orjinale göre sertleşme ne durumda oldu?
18 inch kesinlikle direksiyonu toklaştırıyor , ve pilot sport 3 lastiklerin etkisiyle olsa gerek içeri giren sesin azaldığını farkettim.
3.5 yay'ın süspansiyonları sertleştirdiği bi gerçek ancak ben aracımdan konfor beklemediğim için sorun olmuyor 🙂 hatta yollar düzgün olsa coiloverla mümkünse hiç zıplamamasından yanayım 🙂

10 numara olmus doğukan 🙂
Eyvallah 🙂

ömer kalkışları geliştirdiyse yer seni bu halinle 😀 diğer türlü böyle bile yiyemez.. 😛 bence 2.vites 50'de 160'a kadar gidin o zaman belli olur ne farkettiği 😉
Kardeşim 0-120 olsa neysede , belirlediğin aralık tehlikeli bi aralık 😀 😀 , deneyip görcez 😀 Hatta ilker 50-160 arasına sende katılabilirsin kardeşim 🙂

Maşallah maşallah, CH leona en çok yakışan jantlardan biri gerçekten.

dogukan cok yakismis jantlar gule gule kullan .. bende jant arifesindeyim fiyat ve yer bilgisi pm lersen sevinirim 🙂

hayırlı olsun güle güle kullan 😱key:

39,141Konu
763,879Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt