Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

650whp 1.8t

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu burda kapandı aslında :) anlayana... mesele dynoda 1 kere almaya iniyorsa ehh daha birşey demeye gerek yok, konuyu okuyan herkez bu işin öyle 10bin liracıklara olmayacağını anladı herhalde... Ayberk bir yerde iddialaşıyorsa okuması eğlenceli oluyor.. :) aynen devam.. :cool:

herkez beni senin gibi çok iyi anlıyorda bazılarının işine gelmiyor :)
 
can sen kafani bole ufak islerle yorma artik 1.6 arabadan inip bizemi hava yapion :)
ayberk sende akilli ol bak sinirleniyorum 500 liraya 1000hp 1.8t yapicam sonunda rezil olucaksin :eek: puhaha
 
fbr meymiş çözemedim ben böyle birşey yazmadım ben sana 4bar benzin regülatötü diyorum senin kafa nerde dostum benzin regülatörü olmadan senin pompa hikaye at çöpe gitsin cupralarına pompa taktıran arkadaşlar ilerde daha fazla güç istedikleri için kendilerini garantiye alan arkadaşlardır ayrıca ben sana yazdığın isimlerden iyi biliyorum demedim benim bildiklerimi anlattım ve ayrıca bana barbarosun bu işi çok iyi bildiğini söylüyosun seninde alacağın çok yol yiyecek çok ekmeğin var yazılım işini türkiyede sadece süper chip ve revo biliyor dostum gerisi hikaye onlarda dışarda yapılıyorlarburdaki arkadaşlar aracı ben senin gibi yazıları okuyarak öğrenmedim bir çoğunun yazılımını deneyerek ve o arkadaşlara yazılım yaptıran adamlardan araştırarak yaptım benim bildiğim bana yeter herkezin bilgisi kendine sen kafanı böyle ufak işlere yorma :)

ac b bak bakalım fpr neymıs bılgıne hayran kaldık gercekten.tfsı da degıstırebılcegın b benzın regulatoru var mı once onu arasıtır kulaktan dolma kılıselerı yazma bosuna,neden yuksek basınclı benzın pompası takılıyormus b sor bılenlere.senın deyımınle sadece yazılım ısnı revo bılıyorya acaba neden revo apr pompa taktırıyor mıllete stage2 ıcın :) benım neyı ne kadr bıldıgımı su forumda cogu kısı bılyo da senın ne kadar daha ogrenmen gerektıgını de gormus olduk ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt