Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

650whp 1.8t

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cupra kardeşim belliki sende sorunlar var ama üzme kendini sorun değil geçer sen haklısın, sen büyüksün, sen bu işin erbabısın aman kardeşim şimdi hasta filan olursun gerek yok ahmet saydığın parçalar bulgaristandan getirtsem kaça toplarım gözünü seviyim şu adama biri işi öğretsin ben bunun yüzünden bildiklerimi unutucam tuğrul elindeki çıkan parçaları ikinci el sattı adamın aracın 600 hp di sattığı rakam 10000 tl bile değil yeteryaaav yeteryaaav puhahapuhahapuhaha
 
Ben sizde sadece parça listesi ve fiyatlarını rica ettim :) Bişey bildiğimi de iddia etmedim. 10.000TL'yi 1.8T 180hp'lik Leon'a harcar, sorunsuz 600hp binerim diyen sizdiniz. Çok biliyosanız başkalarının paylaştığı fiyatsız ve eksik listelerle değil de kendi aracınıza hangi paraya ne takıp 600hp yapacağınızı sormuştum sadece size :) Bu anlamda verecek bir cevabınız yoksa zaten herşey ortada.
Tuğrul'un arabası şöyleydi böyleydi demeden önce ne paralar harcadığını bi araştırın bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt