4-5-6 mart 2011 abant konaklamalı scw organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yap ne olucak zaten bundan sonra scw belli bi zaman organizasyon yapmaz herhalde🙁

Bizde organizasyonlar durmaz be abicim 😀 non stop kalmalı olmaz istanbul içi olur ama genede bu aile kopamaz asla birbirinden 🙂 Ben tek olarak geliyorum bu arada 🙂 bu sefer fotoğrafları ben çekicem 😀

Bizde organizasyonlar durmaz be abicim 😀 non stop kalmalı olmaz istanbul içi olur ama genede bu aile kopamaz asla birbirinden 🙂 Ben tek olarak geliyorum bu arada 🙂 bu sefer fotoğrafları ben çekicem 😀

valla şimdiden sabırsızlanıyorum Can 🙂 inşallah karda olurda ibizim ibizaları karda buluştururuz...bu arada resimde sislerin çok fena duruyooo😱key:

tabikisi öle cancım organize işler bunlar 😱 istanbul içi herzaman beraberiz..... şehir dışı için sölemiştim ben onu geliyosun sende hadi bakalımmm.....😀

tabikisi öle cancım organize işler bunlar 😱 istanbul içi herzaman beraberiz..... şehir dışı için sölemiştim ben onu geliyosun sende hadi bakalımmm.....😀

geçen sefer gelemedim 😀 ama bu sefer 😀 burdayımm 😀 abicim merak etmeeeee 😀

çağlar ailem ile ordayım yaz beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt