savas_adem
Kayıtlı Üye
Muhabbetiniz bol olsun canım abim31 Ocak pazar günü Kordonda karşıyakaya bakarak çay içiyor olacağım..
Katılmak isteyen İzmirli arkadaşları beklerim,gelmezsenizde canınız sagolsun her türlü tek kişilikte olsa organizasyonu yapacağım 🙂
1-Lejyoner
2-chile kırmızı + 3 arkadaş 🙂
3-girgin
4-ibiza3535
hem arkadaşlarla tanışır hem sticker bahane olur 🙂 katılmanızı öneririm... manisadan arkadaş önderlik yapar size özelden gerekli bilgileri alırsınız konvoy halinde sabuncubelinden aşa sallanırsınız 😀 @chile-KırmızıArkadaşlar, üyeler için SCW stickerı varmı?
Manisadan izmire kadar biziz sorun yok kime yardim gerekli 🙂hem arkadaşlarla tanışır hem sticker bahane olur 🙂 katılmanızı öneririm... manisadan arkadaş önderlik yapar size özelden gerekli bilgileri alırsınız konvoy halinde sabuncubelinden aşa sallanırsınız 😀 @chile-Kırmızı
yeni gelenlerle irtibatlı olun toplanmada sıkıntı yaşamayın anlamında...Manisadan izmire kadar biziz sorun yok kime yardim gerekli 🙂
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abicim bir iki skntim var faceten yazicam smdi forma bakamiyorum hakkinizi helal edin.. 1 haftaya kadar normale donerimyeni gelenlerle irtibatlı olun toplanmada sıkıntı yaşamayın anlamında...