31 Ocak Pazar İzmir buluşması..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lejyoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@chile-Kırmızı topla ekibini doğru kordona..sabuncubelinde az spor yapsın arabalarınız pas tutmuş difransiyel 😀
[doublepost=1452171789,1452171607][/doublepost]@girginn @Asteryus ekibinizi toplayın 🙂 doğru kordona stickerlarıda yapıştırın gökhan abinize kızlardan koruyun 😀
bi aksilik olmazsa ordayım...

Sent from my iPhone using Tapatalk

abilerim bayadır izmir buluşması bekliyordum nihayet oluyor 🙂 31inde müsait olursam kesınlıkle gelmek istiyorum kordonda olucaksa buluşma kordonun sonunda migrosun orda 7 katlı beledıye otoparkı var araç koymayı kimsenin dert etmesine gerek yok 🙂

abilerim bayadır izmir buluşması bekliyordum nihayet oluyor 🙂 31inde müsait olursam kesınlıkle gelmek istiyorum kordonda olucaksa buluşma kordonun sonunda migrosun orda 7 katlı beledıye otoparkı var araç koymayı kimsenin dert etmesine gerek yok 🙂
bende orayı diyom zaten aranızda ayarlayın gencler irtibatı koparmasın..istanbuldan ağır misafir geliyor biraz izmir kokusu alsın 😀 senide kaydettik ilk yoruma listeye ekledik 😀

bende orayı diyom zaten aranızda ayarlayın gencler irtibatı koparmasın..istanbuldan ağır misafir geliyor biraz izmir kokusu alsın 😀 senide kaydettik ilk yoruma listeye ekledik 😀
tamam abi inşallah bi işim olmazda bende organızasyonun bir parçası olurum 😀 istanbuldan sticker gelir herhalde 🙂

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt