30 Eylül BOLU/ABANT Buluşması

İzmit tarafında bizim konvoya katılırsın
Cezmi abi siz nerden çıkacaksınız yola? Benimde birilerinin peşine takılmam gerekiyor gibime geliyor 😀 Hoş Abant sapağına kadar çıkarım ama sonra milleti bekletmek istemem o yüzden birinin peşine takılayım konvoyla birlikte gelelim sözlümle.

Cezmi abi siz nerden çıkacaksınız yola? Benimde birilerinin peşine takılmam gerekiyor gibime geliyor 😀 Hoş Abant sapağına kadar çıkarım ama sonra milleti bekletmek istemem o yüzden birinin peşine takılayım konvoyla birlikte gelelim sözlümle.

istanbul ayrı kardeşim ben sadece gölcükten gelen arkadaşımız için yazdım,bizim konvoya katılır

Opet(Mehmetçik vakfı)Gişelerden sonra sabah 07.00 Toplanıcaz 07.30 Tekerlek döndürüyoruz.

ben sizi onurla birlikte uğurlarım belki konvoya teslim edip geri dönerim GÜNCELİ

1- İzmit'ten OTOBAN'a girerseniz Ankara yönünde BOLU DAĞI TÜNELİ'den sonra ilk çıkış ABANT SAPAĞI'dır.

2- E-5 üzerinden gelirseniz, İzmit > Adapazarı > Düzce > Kaynaşlı > Bolu Dağı

Bolu Dağı'ndan
aşağı inmeye başladığınızda karşınıza gelen ilk IŞIKLI KAVŞAK; ABANT SAPAĞI'dır.

Işıklara 10-15 metre kala sağa doğru girdiğiniz de
ABANT YOLU'na girersiniz.

Ben Değirmendere den gelcem , beraber gidebiliriz.
Hatta İstanbul konvoyuna katılabiliriz , yolda bir yerde buluşup.

buluşmak için en güzel yer otobanda üst geçit olan mc donalds'ın olduğu tesis istanbul konvoyundan sadece 5 dk önce orda olursanız zaman kaybetmeden boluya kadar oynaşa oynaşa gidersiniz keşke bende gelebilsem 🙁

Nöbetten 8 de çıkmış oalcağım Karamürselden 8 de çıkıp gelsem geçmi kalmış olurum.
Eğer geç olmazsa hem Yekta abimi bir görmüş olup hem de yolu bilen diğer büyüklerimle yolculuk etmiş olurum.
Yok eğer geç kalmış olacaksam Deniz beyin tarif ettiği gibi geliirm.

Bu sırada ev arkadaşlarımla geleceğiz. En az 2 olursa 3 kişi gelme durumumuz var. Sayı önemliyse haberiniz olsun 😀

Nöbetten 8 de çıkmış oalcağım Karamürselden 8 de çıkıp gelsem geçmi kalmış olurum.
Eğer geç olmazsa hem Yekta abimi bir görmüş olup hem de yolu bilen diğer büyüklerimle yolculuk etmiş olurum.
Yok eğer geç kalmış olacaksam Deniz beyin tarif ettiği gibi geliirm.

Bu sırada ev arkadaşlarımla geleceğiz. En az 2 olursa 3 kişi gelme durumumuz var. Sayı önemliyse haberiniz olsun 😀

Mehmet kardeşim istanbul ekibi 7de çamlıca gişlerden sonra ilk benzinlik olan opetde (mehmetcik vakfı) toparlanıp 07:30 civarı çıkmış olucaz yola senin yola çıkman 8:30 civarı olursa ortalama 1 saat oynar aramız,bizimde izmit ekibini mcdonaltsın olduğu tesisten alırken oyalanacağımız süreyide göz onune alırsak sende biraz tempolu gelirsen abant sapağına girmeden yetişme sansın buyuk gibi..

Şimdi farkettim sen istanbul değil karamürselden geliyormuşsun yaaa..Biz istanbulda izmite gelene kadar her halukarda sen yetişirsin be kardeşim...

Şimdiden Bişey Demiyorum İlk Önce Cuma Buluşmamızı Atlatalım orda bir fikir belirecektir fakat katılmak İstiyorum..

Selçuğum sesin çıkmıyor ne durumdasın?? Sensiz tadı çıkmaz,ayarlayıverde senin yörük bir abant tozu yutsun😀

mehmet nöbeti senden devir alacak arkadaşına (şefinse rica ediver 🙂) 1 saat erken gelsin pazar günü sıkıntı olmaz hepi topu bir saat idare etsin kırk yılda bir kere işin düşmüş caz yapmasınlar beni oraya getirtmesinler 😱key:

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

mehmet nöbeti senden devir alacak arkadaşına (şefinse rica ediver 🙂) 1 saat erken gelsin pazar günü sıkıntı olmaz hepi topu bir saat idare etsin kırk yılda bir kere işin düşmüş caz yapmasınlar beni oraya getirtmesinler 😱key:

39,173Konu
763,951Mesajlar
21,997Kullanıcılar
fatih35mSon üye
Geri
Üst Alt