tugra kazım
Kayıtlı Üye
istanbulda yaşasam ne vardıı bee
He yaaa😀istanbulda yaşasam ne vardıı bee
bu ne vala hiç hayat yok burdaa iş sorunu olmasa gözümü kapatıp gelirim vala yakın yakınn kovduracam kendimide ne zaman 😀 dayanıklı cıktı bu patronn🙂He yaaa😀
Haha bulamadık sana birtane zengin istanbullardan🙂bu ne vala hiç hayat yok burdaa iş sorunu olmasa gözümü kapatıp gelirim vala yakın yakınn kovduracam kendimide ne zaman 😀 dayanıklı cıktı bu patronn🙂
ne diyim bilemiyom sana garii 😀 illa bagırayımmı gelip haydarpasadan ya sen beni alın ya ben seni die istanbullllllllll 😀Haha bulamadık sana birtane zengin istanbullardan🙂
Ben Kağıthane'de oturuyorum isterseniz Kağıthane'den konvoyumuzu ağırdan başlangıcını yaparız.
sabah 10 gibi sanırım bende hasdal sapağından çıkarım 2. köprü yoluna bağlanırım.
Arkadaşlar avrupa yakası toplanma merkezi türk telekom arenanın karşısında saat 09 30 ..gideceğimiz yer 1 köprüden değil 2.köprüden daha yakın..
telefonum 0532 627 97 14
Gökhan abimizide kağıthanede biliyorum onla beraber geliriz belki. Sen ne taraftasın abı .Hasanım bundan Sonra ne gerekiyorsa yapıp yönetime Karar Aldırıcam Kağıthaneyi SCW'nin merkezine dönüştürücez.. 😀
Koçum TEM'den millet nasıl gelsin oralara sen çıkmayacakmısın TEM'e Sen katılsana bize 😱key: