24 Şubat Kanlıca SCW kahvaltı organizasyonu..

Ben Kağıthane'de oturuyorum isterseniz Kağıthane'den konvoyumuzu ağırdan başlangıcını yaparız.

Hasanım bundan Sonra ne gerekiyorsa yapıp yönetime Karar Aldırıcam Kağıthaneyi SCW'nin merkezine dönüştürücez.. 😀

Koçum TEM'den millet nasıl gelsin oralara sen çıkmayacakmısın TEM'e Sen katılsana bize 😱key:

• Beğen
Reaksiyonlar: Duvi
Arkadaşlar avrupa yakası toplanma merkezi türk telekom arenanın karşısında saat 09 30 ..gideceğimiz yer 1 köprüden değil 2.köprüden daha yakın..

telefonum 0532 627 97 14

Abi Size Yetişemezsek Arkadan ben Toplayıp Gelicem Ahaliyi gene Ararşırız sabahtan buluşacağımız Bayağı arkadaş var oraya gelene kadar 😱key:

Arkadaşlar saat 9 30 da anadolu yakası toplanacak avrupa yakasıda 9 30 da türk telekom arenanın orda olsun ki btirlikte gidelim,gec gelmek zorunda olan direk mekana gelsin..Kavacık tünel cıkışı tüm araclar dizilip fotoğraf çekilecek o yüzden saatlere riayet edelim mutlaka..

Hasanım bundan Sonra ne gerekiyorsa yapıp yönetime Karar Aldırıcam Kağıthaneyi SCW'nin merkezine dönüştürücez.. 😀

Koçum TEM'den millet nasıl gelsin oralara sen çıkmayacakmısın TEM'e Sen katılsana bize 😱key:
Gökhan abimizide kağıthanede biliyorum onla beraber geliriz belki. Sen ne taraftasın abı .

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt