21.03.2010 sapanca foto

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KAPTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elinize sağlık ama benim tek bir fotoğrafım bile yok 🙁🙁🙁🙁🙁

yine foto çekmek durumunda kalırsın gibi geliyo bana Melih'im kurtarmaz.. 😀 😀 😀

sapanca org.katılan ,katılmak isteyip gelemeyen organizasyonda emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkürler...

Melih'im tekrar teşekkür ederiz kardeşim..yeni 3-5 foto ufak değişikliklerle garajda yerini aldı.. 🙂

rica ederim kardeşim ne demek. bi dahaki sefere benim makinanın kesin şarjı bitecek hissediyorum 😀

---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:59 ----------

elinize sağlık ama benim tek bir fotoğrafım bile yok 🙁🙁🙁🙁🙁

abi valla senin arabayı ben bi ara gördüm park alanında tam çekecektim resmini baktım vizörden arabanın kapısı görünüyo sadece. zoom lens takılıymış 😀 geniş açı lensini alınca da unutmuşum.

ama senin kendi resimlerin var aralarda.

---------- Post added at 01:06 ---------- Previous post was at 01:01 ----------

Ben bu resmi eklediğime adım gibi emindim ama uçmuş resmen:

s4b34i.jpg

Melih'im tekrar teşekkür ederiz kardeşim..yeni 3-5 foto ufak değişikliklerle garajda yerini aldı.. 🙂

3 lüyü koymuşun garaja o resim gerçekten güzel eline sağlık Melih tekrar.😉

Melih şarjın azmı gidiyor senin benimki tamamen boştu daha açar açmaz batarya uyarısı verdi normalde baya dayanıyor dolu olsa.

yok be timurum şakasına takılıyorum. ankarada filan buluşmaya gelirsem o kadar çok foto çekmem bu sayede diye 😀

benim şarj daha hiç azalmadı. 600e yakın resim çekmiştim =)

güleçim her şey iyi hoş da işaret dilin hakkaten kötü..
foto çekmek için bazen öyle hareketlerde bulundun ki direkt göstergeye bi sorun mu var gibilerinden bakmam falan gerekti.. 😀 😀 😀

haddi leyynn :d

olum ne biliyim gören de her zaman 120yle giderken camdan kafamı çıkarıp resim çekiyorum sancak 😀

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt