21.03.2010 sapanca foto

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KAPTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 numara kardeşim çok güzel çekmişsin ellerine sağlık başka kalmadı sanırım...

İşte SCW İŞTE ORGANİZASYON...

ellerıne saglık bu resımlerı cekerken canınız cıktı yahu🙂

Garibim Melihin anası ağladı resmen🙂 Bi de cemaate derdimizi anlatabilseydik🙂 Özellikle Furkan sadece kendi resmi çıksın diye dibimizden ayrılmadı😛 Camdan da Melih bana bağırıyor yavaş git, biraz bas, solun boşsa sola geç, öne geç🙂

güleçim artık foto işini bırakırsın herhalde bu kadar foto eklemeden sonra bi sonraki org.'da.. 😀 😀

Eyvallah Ogüncüm.

YCO, ankaray arabayla gelicem karar verdim 😀

Garibim Melihin anası ağladı resmen🙂 Bi de cemaate derdimizi anlatabilseydik🙂 Özellikle Furkan sadece kendi resmi çıksın diye dibimizden ayrılmadı😛 Camdan da Melih bana bağırıyor yavaş git, biraz bas, solun boşsa sola geç, öne geç🙂

he valla ya tm guzel bi koordinsyon yapamadık yolda. herkesin numarası yoktu bende. telsiz olsaymış 3-5 tane iyi olcaktı.

natan sen de iyiydin valla zapt etmeğiiz serit kalmadı olum otobanda 😀

10p6dc0.jpg

330y3k7.jpg

2yozecx.jpg

260d85k.jpg

fwotax.jpg

2hi8kue.jpg

s42h4x.jpg

11l75mv.jpg

dxz7sm.jpg

34rc040.jpg

20uo6e1.jpg

1zzm9hs.jpg

200d7ih.jpg

ic8f4o.jpg

qsl1qr.jpg

2qvt4s4.jpg

1fdysm.jpg

2vaio2u.jpg

14weia1.jpg

Eyvallah Ogüncüm.

YCO, ankaray arabayla gelicem karar verdim 😀

he valla ya tm guzel bi koordinsyon yapamadık yolda. herkesin numarası yoktu bende. telsiz olsaymış 3-5 tane iyi olcaktı.

natan sen de iyiydin valla zapt etmeğiiz serit kalmadı olum otobanda 😀

Bir ara Eryadayken Yiğit soylemişti telsiz lazım diye. Gerçekten de haklı diye düşünüyorum. Ama bildiğin Ankara otobanında bir ara sol şeridi kapattım senin uğruna. Sağa geçtikten sonra soldan konvoy geçti🙂

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt