Şeker Adam
Kayıtlı Üye
Evt bende tam oraya uye olmaya calısıodum suan🙂 tesadufe bak....
ol walla
guzel bı yer fena aletler var mıllet para harcıyo emek harcıyo yapıyolar.
ya siz ne ayaksınız bütün site bahçeşehir myo doldu artık ders notları konusuruz burda 😀
Yarın defterimi getir adamı çıldırtma 🙂
Afferin hep böle ol sucukçuum 🙂aynen ole walla🙂 herifin defteri almısım arabasından inerken 😀😀😀
---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:38 ----------
Merak etme kanka sırf onun için okula geliyorum emanete ihanet yok🙂
ya siz ne ayaksınız bütün site bahçeşehir myo doldu artık ders notları konusuruz burda 😀
Valla aynı bölümden 3 kişiyiz burda 🙂 millete seat aldırmaya çalışıorz 😛 sınıfta gizem die bi kız var o da honda almaı düşünüodu. şemunla ibiza alması için aklına bayaa bi girmiştik bklm =) oda alsa onuda üye yaparız ztn tam makara olur 😀
Biz seatçı ayaklardanız da sen mercedesçi ayaklardansın vitali hakocuum 🙂 nolcak böle.. sat mercoyu al bi yeni cupra 😛 olmadı bnmkiyle takasa girebilirim mercoyu haahahah =)))
Olm senin sucugamı banamı garezin war nedir bu sucuk sevdası artık yemicem snn yuzunden🙂
sen dizelle 1 milyon yakıyosun benim arabayı alırsan benzin istasyonundan çıkamassın en az 5 milyon yakar 😀
Valla aynı bölümden 3 kişiyiz burda 🙂 millete seat aldırmaya çalışıorz 😛 sınıfta gizem die bi kız var o da honda almaı düşünüodu. şemunla ibiza alması için aklına bayaa bi girmiştik bklm =) oda alsa onuda üye yaparız ztn tam makara olur 😀
Biz seatçı ayaklardanız da sen mercedesçi ayaklardansın vitali hakocuum 🙂 nolcak böle.. sat mercoyu al bi yeni cupra 😛 olmadı bnmkiyle takasa girebilirim mercoyu haahahah =)))