2010 İbiza Cupra Siparişim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya siz ne ayaksınız bütün site bahçeşehir myo doldu artık ders notları konusuruz burda 😀

ya siz ne ayaksınız bütün site bahçeşehir myo doldu artık ders notları konusuruz burda 😀

aynen ole walla🙂 herifin defteri almısım arabasından inerken 😀😀😀

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

Yarın defterimi getir adamı çıldırtma 🙂

Merak etme kanka sırf onun için okula geliyorum emanete ihanet yok🙂

aynen ole walla🙂 herifin defteri almısım arabasından inerken 😀😀😀

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

Merak etme kanka sırf onun için okula geliyorum emanete ihanet yok🙂
Afferin hep böle ol sucukçuum 🙂

Olm senin sucugamı banamı garezin war nedir bu sucuk sevdası artık yemicem snn yuzunden🙂

Valla aynı bölümden 3 kişiyiz burda 🙂 millete seat aldırmaya çalışıorz 😛 sınıfta gizem die bi kız var o da honda almaı düşünüodu. şemunla ibiza alması için aklına bayaa bi girmiştik bklm =) oda alsa onuda üye yaparız ztn tam makara olur 😀
Biz seatçı ayaklardanız da sen mercedesçi ayaklardansın vitali hakocuum 🙂 nolcak böle.. sat mercoyu al bi yeni cupra 😛 olmadı bnmkiyle takasa girebilirim mercoyu haahahah =)))

Valla aynı bölümden 3 kişiyiz burda 🙂 millete seat aldırmaya çalışıorz 😛 sınıfta gizem die bi kız var o da honda almaı düşünüodu. şemunla ibiza alması için aklına bayaa bi girmiştik bklm =) oda alsa onuda üye yaparız ztn tam makara olur 😀
Biz seatçı ayaklardanız da sen mercedesçi ayaklardansın vitali hakocuum 🙂 nolcak böle.. sat mercoyu al bi yeni cupra 😛 olmadı bnmkiyle takasa girebilirim mercoyu haahahah =)))

sen dizelle 1 milyon yakıyosun benim arabayı alırsan benzin istasyonundan çıkamassın en az 5 milyon yakar 😀

Olm senin sucugamı banamı garezin war nedir bu sucuk sevdası artık yemicem snn yuzunden🙂

Sana ne garazim olcak olm canımsın 😛 sucukta severim ama snn kayserili olman ve tipinin sucuk yemeğe yatkın olması sni sucuğa benzetmeme neden oluo 🙂

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:49 ----------

sen dizelle 1 milyon yakıyosun benim arabayı alırsan benzin istasyonundan çıkamassın en az 5 milyon yakar 😀

Valla benzini pek önemsemiorm kanka.. Yanlış anlaşılmasında sonuçta benzini babacan ödüo. Olmadı tın tın kullanırım gene bu dizelle aynı yakmış olurum 😛 dizel insana gaza yüklenirken düşündürtmüo sunuçta.. Ama benzinde bassam mıı basmasam mıı oluo insan 🙂

Hakocugum senin plakaya hastayım vallahi satsana bana 34 HKA 38 bası sonu tam tutuyor istedigim plaka ile ama ortası normal 🙂 sen kaca aldın🙂

---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

olm sanki seat aldırınca dogus oto sana benzinmi cekiyo bırak ne alırsa alsın kız yapmayın bole aaaaaa

39,143Konu
763,884Mesajlar
21,923Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt