2010 İbiza Cupra Siparişim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana ne garazim olcak olm canımsın 😛 sucukta severim ama snn kayserili olman ve tipinin sucuk yemeğe yatkın olması sni sucuğa benzetmeme neden oluo 🙂

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:49 ----------

Valla benzini pek önemsemiorm kanka.. Yanlış anlaşılmasında sonuçta benzini babacan ödüo. Olmadı tın tın kullanırım gene bu dizelle aynı yakmış olurum 😛 dizel insana gaza yüklenirken düşündürtmüo sunuçta.. Ama benzinde bassam mıı basmasam mıı oluo insan 🙂

sen versene babanın telefonunu bana 😀

Safa kardeşim plaka bana 1 kaada mal oldu senin güzel hatrına 3 milyar olur sana 😀

Hakocugum senin plakaya hastayım vallahi satsana bana 34 HKA 38 bası sonu tam tutuyor istedigim plaka ile ama ortası normal 🙂 sen kaca aldın🙂

---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

olm sanki seat aldırınca dogus oto sana benzinmi cekiyo bırak ne alırsa alsın kız yapmayın bole aaaaaa

Olm honda jazz istiodu.. Bizde şemunla ibizanın daha güzel olduunu düşündüümüz için ibizayı anlattık fln.. ki gerçek düşüncelerimizdi sonuçta. yoksa bizim dememizle gidip ibiza alıcak hali yok kızın.

Bakalım daha bizim plaka masrafı war pedo bey nedicek acaba olmadı seriden duz plaka alırım gider sonra degisirim

sen versene babanın telefonunu bana 😀

Ahhaha koptum 😛 bu yazdıımı okusa aazımı burnumu kırar heralde.. Tabiki baba parası die harvurup harman vurmicaz sonuçta o da bizim paramız ama yaş itibari ile ayda bi kaç tl fazla benzin masrafını pek önemseyesim gelmio 😀

207 nin parcası bulunsa ne olcak araba 90 bin kmde heryeri ayrı oynamaya baslıyor....

Bence yanılıyosunuz HDİ 207 ler yeterince sağlam.
İbrahim abi bence yanılıyorsun şuan Peugeot alan herkes bin pişman Peugeot 307ler ilk çıktığında nasıl tutulmuştu ama şuan millet elinden çıkarmak için komik fiyatlara veriyor en basitinden D sınıfı Peugeot 407 Execuite 1.6 HDI hem full hem dizel hem D sınıfı 32-33 bin lira o paraya onu alcağıma giderim C sınıfı Alman arabası alırım daha iyi

Peugeotlarda Renaultlarda ses gelmeyen yerleri yok ve hem iç hem dış malzeme kaliteleri çok ama çok vasat

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,921Kullanıcılar
fireman2603Son üye
Geri
Üst Alt