2008 cupra yorumları...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİMON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o beyazı dogusa gelınce bır suru kısı o aracı ıncelemeye gıdecek eger o aracın kapıları acılırsa...🙂🙂🙂
o degılde mehmetelt aracın resımde adamı yıyecekmıs gıbı duruyor..🙂

en guzelı arabaya oynamadan bınmek aslında
dopınglı at ne kadar yaşar kı?
aynı olay buda..

o beyazı dogusa gelınce bır suru kısı o aracı ıncelemeye gıdecek eger o aracın kapıları acılırsa...🙂🙂🙂
o degılde mehmetelt aracın resımde adamı yıyecekmıs gıbı duruyor..🙂

O beyaz araca acıyorum teşhir aracı olucak galiba🙂🙂 ben dicem eger arabamın kapısını acıp biri bile binip kurcalarsa almam derim ve gercektende almam cok kıl bir adamım araba konusunda...

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Harbiden mehmetin arac agzını açmış kopek balıgı gibi bakıyor cok feci ve sinirli plakayı soksen tam agız gibi oluyor🙂🙂🙂

teşekkürler şemun. teşekkürler safa. farların içini temizletmem gerekiyor ama. bende ön görüntüsünü çok beğeniyorum. gerçekten agresif duruyor.

Beyler yakın bir arkadaşımın Cupra'sından edindiğim tecrübelerim ve gözlemlerimi sizinle paylaşmak istiyorum,

- Bir depo ile yeri geliytor 250km yeri geliyor 750km yol yapıyor.Kullanıma bağlı olarak çok değişiyor.
- Normal kullanımlarda şehir içi 9 lt ye kadar düştüğünü gözlerimle gördüm.
- Performans konusuna gelince standart gücü gayet yeterli olduğu gibi ufak oynamalarla güzel güçler elde edilebiliyor.Örneğin K&N Typhoon Kit'in içinden çıkan belgede 18.6HP belgelenmiş durumda.Chip vs. bahsetmiyorum zaten...
- Standart olarak rakiplerinden kesinlikle daha hızlı.Denendi ve görüldü.
- Koltukları son derece başarılı.
- Görünüş olarak Cupra'yı diğer Leon'lardan ayıran sadece ufak detaylar var.
- Kullanan arkadaşım özellikle sağından-solundan gelen seslerden şikayetçi.Hele ki yay takılmışsa sesler artabiliyor.

Şimdilik bu kadar aklıma gelen olursa ekleme yaparım 😀

Beyler yakın bir arkadaşımın Cupra'sından edindiğim tecrübelerim ve gözlemlerimi sizinle paylaşmak istiyorum,

- Bir depo ile yeri geliytor 250km yeri geliyor 750km yol yapıyor.Kullanıma bağlı olarak çok değişiyor.
- Normal kullanımlarda şehir içi 9 lt ye kadar düştüğünü gözlerimle gördüm.
- Performans konusuna gelince standart gücü gayet yeterli olduğu gibi ufak oynamalarla güzel güçler elde edilebiliyor.Örneğin K&N Typhoon Kit'in içinden çıkan belgede 18.6HP belgelenmiş durumda.Chip vs. bahsetmiyorum zaten...
- Standart olarak rakiplerinden kesinlikle daha hızlı.Denendi ve görüldü.
- Koltukları son derece başarılı.
- Görünüş olarak Cupra'yı diğer Leon'lardan ayıran sadece ufak detaylar var.
- Kullanan arkadaşım özellikle sağından-solundan gelen seslerden şikayetçi.Hele ki yay takılmışsa sesler artabiliyor.

Şimdilik bu kadar aklıma gelen olursa ekleme yaparım 😀

+Katılıyorum. Hava filtresinden 18.6 hp alması Type-R ın CUPRA nın yanına yaklaşamayacağının ispatıdır. Type R cai ile 17hp de kaldığı için. Düşük tüketimi ve güvenilirliğide cabası 🙂

Alp sende bir yere honda sıkıştırmasan olmayacak 😀

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt