2.0 tfsi KO4 cupra revo yazılım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİMON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şemun, şu kar mar bi kalksın, yapalım sana bi video aktivitesi 🙂

semun karlar bitsin bi deneyelim 🙂 guzel bir rakip getirecegim sana 🙂

Bende arkandan gelirim abi, 😀 geçen aynı anda gaza bastığımızda sahilyolunda ben frene bastım zannettim 😀 ayağıma baktım giderken 😀 maaşallah 😀

Utku kar bitsin istedigin filmi cekeriz😉
Riza kii getireceksin yoksa senmi surpriz yapacasin..
Murat sagolasin ama soyleden gecmiyim aracin ger ekten gerek aksesuarlar gerekte motoru ile cok iyi hele birde o jantlari boyaman muthis olmus😱key:

Semuncum tam senin gucune esdeger bir arac getirecegim sana 🙂
hp olarak kafa kafaya. once su zeminler kurusun bi sonra bi cuma aksami geceriz utkularin yanina.

Teşekkürler abi, ama bi 105hp var bi 160hp var 🙂 sen olsan hangisini seçerdin 😀 o yüzden satmak istiyorum. 1.4 160hp bi araç alıcam 🙁

Murat modele gore degusir aslinda ama bi sure sonra o gucte yetmebilir sana🙂
Birde rocco dusunuyorsan bide cooper s bak derim sert ama guzel arac🙂 tabi 1.4 160 lik roccoyu 2oo hplere cikarmakta iyi bir secenek olur

Cooper vardı abi, güzel araçta, r53 vardı ve kat iptaliyle araç 9'dan aşşa yakmıyodu. 12-15'lere çıkıyodu, ne kadar yakıt problem etmese de bi yerde babama acıyorum 🙂 Ben roccoları bi aralar çok seviyodum da şimdi hiç sevmiyorum 🙂 Golf alıcam büyük ihtimalle

şemun, yavru basmadığın arabayı neden yazılımladın 🙂 seni nerdeyse 2 senedir tanıyorum en çok gördüğüm araçlardan biride seninkidir aynı semtlerdeyiz de bi kerede arabanın götünün yere yaklaştığını görmedim 🙂

şemun, yavru basmadığın arabayı neden yazılımladın 🙂 seni nerdeyse 2 senedir tanıyorum en çok gördüğüm araçlardan biride seninkidir aynı semtlerdeyiz de bi kerede arabanın götünün yere yaklaştığını görmedim 🙂

Bilal adam değişti,semt sınırları dışında bildiğin değişime uğruyor bir anda 🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt