2.0 tfsi KO4 cupra revo yazılım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİMON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
masallah semun bekledigimizdende iyi cikmis 🙂
en sevdigimiz , kirmizi tfsi olsun bizim olsun 😱

Sagol ab bekledigimden iyi cikti🙂 benden 1 hafta once revo stage 1 APR cooler komple SS egsozlu arac vardi o da 300 hp verdi tekerde..
Bide ilkan abi bunlarin stocklari 240 tan az daha fazla cikiyor dedi

super degerler tekrardan masallah , hava müsait oldugu zaman gelde bi kadran cekelim 🙂 ama 5000 de vites atmak yok kesiciye kadar davar spec 😀

super degerler tekrardan masallah , hava müsait oldugu zaman gelde bi kadran cekelim 🙂 ama 5000 de vites atmak yok kesiciye kadar davar spec 😀

Ne demek istedigin devirde basariz 🙂 yalniz ben kesiciye geldigimde sanki bii beni arkadan cekiyor🙂 sirf ataca westgate takmak icin benzin pompasi alacagim🙂 ondan sinrada ac basinci davar gibi 2,2 basarim devamli kesici🙂

pompa,wg,metilden sonra cok cok daha guzel olur tabiki ama bence uzun bi sure bole kullan keyfini al abi , zaten suan bile cok eglenceli ukkulara giderken koltuga yapisip kalkamadigim gunu hic unutmuyorum 😀puhaha

• Beğen
Reaksiyonlar: ukku
pompa,wg,metilden sonra cok cok daha guzel olur tabiki ama bence uzun bi sure bole kullan keyfini al abi , zaten suan bile cok eglenceli ukkulara giderken koltuga yapisip kalkamadigim gunu hic unutmuyorum 😀puhaha

bırdaha ıstersek o pozısyonu yakalamayız aklıma geldıkce guluyorumpuhaha

zaten bır ust kademeye gecmembıraz zaman alacak..... tork un gozunu seveyım😀

Masallah semuncum. hem kararinda hem de ayni zamanda geliseme acik 🙂

gule gule kullan.

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt