Merhaba yeni katıldım forum da bulamadım 14tdi Cordoba 195-55-15 olan lastik ebatları yerine 205-45-17 veya215-40-17 kullanan varmı buebatlarda araç tam yukluyken sürtme yapiyormu kullanan veya bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim tşk İst taner
Merhaba yeni katıldım forum da bulamadım 14tdi Cordoba 195-55-15 olan lastik ebatları yerine 205-45-17 veya215-40-17 kullanan varmı buebatlarda araç tam yukluyken sürtme yapiyormu kullanan veya bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim tşk İst taner
Cvp için tşk spacer ön ve arka icinmi olacak acabaMerhabalar
Öncelikle hoşgeldiniz spacer ile disari alırsanız 17 inç jant kullandığınızda sürtme yapmıyor lakin spacersiz kullanımda kasis ve tümseklerde manevra esnasinda davlumbaza surtunmekte
İ.ERDAL
Birde spacer kaç mm olacak tskMerhabalar
Öncelikle hoşgeldiniz spacer ile disari alırsanız 17 inç jant kullandığınızda sürtme yapmıyor lakin spacersiz kullanımda kasis ve tümseklerde manevra esnasinda davlumbaza surtunmekte
İ.ERDAL
Cvp için tşk spacer ön ve arka icinmi olacak acaba
Merhaba bende bilgi amaçlı sormak istiyorum. 2005 1.4 tdi cordobam var ve lastik ebatlarını kaç kullanmam lazım? kitapçığında 195*65*r15 yazıyor fakat lastikçinin biri 185*60*15 ideal olur dedi. Sizce yeni set almak istediğimde hangi ebatları tercih etmeliyim?
Tşk ediyorum cvp lariniz içinGenelde basar yüzeyi eşit olsun diye her ikisine de takıyorlar araci yormayacak sekilde 2cm ile 3 cm ideal spacer uzantısı olacaktır.
İ.ERDAL