1.6 vtec vs 1.4 tsi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen konu kitlenmesin şimdi 1 kilo çekirdekle cola alıp geldim zevkle konuyu takip ediyorum 😀😀

Benim kasada Cupra R yok. O bir sonraki kasa. Cupra'sı 156hp, Cupra R'ı 180hp ve sayılı üretim. TR'de ondan hiç yok.

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
EK9 Type-R'la yine boy ölçüşemez..

ne type-r mış arkadaş 😀 niye seat a biniyosun ? geçilmezmi bu araç ? geçiliri yokmu ? type-r geçilmez büyüsümü yapmışlar 😱 F430 mu getirin 😛

sivilce yapmasın 1kg çekirdek.. 😀 😀

ahahhahaha yarım kilosunu bitirdim heralde ağzım ağrıdı gerisini yarın çitlerim 😀

ne type-r mış arkadaş 😀 niye seat a biniyosun ? geçilmezmi bu araç ? geçiliri yokmu ? type-r geçilmez büyüsümü yapmışlar 😱 F430 mu getirin 😛

aaaaa haksızlık ediyosun ama tayyara biz ailecek tayyar hastasıyız 😀

Niye biniyosam biniyorum orası benim bileceğim iş.
Herkes Mercedes kaliteli diyo, herkez niye Mercedes'e binmiyo o zaman?
Ben Type-R geçilmez demedim ayrıca. GTI, Type-R geçemez dedim, ki öyle.
Sen F430 getir ben sana onu 10-20 boy geçecek bi VTI getiriyim.

---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:16 ----------

Dalgaya almak yerine adam gibi aksini gösterebilecek varsa göstersin. Doğruyu söylüyoruz Honda hastası oluyoruz. Her seferinde aynı muhabbet. Bişeyleri öğrenin artık.

---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:18 ----------

VW/Seat bayisini kapatın Honda bayisi açın o zaman.

yeni kasa typer la yeni kasa cupranın kapışmasını kandıra yolunda izleyen biri olarak..bu typerı fazla abartma ayberk..! en az 5 boy fark vardı aralarında?

yeni kasa typer la yeni kasa cupranın kapışmasını kandıra yolunda izleyen biri olarak..bu typerı fazla abartma ayberk..! en az 5 boy fark vardı aralarında?

ayberk sımdı ep-3 kasa degıl seatta turbo var hondada turbo yok hondaya turbo takalım ondan sonra bakalım dıye baslayacak ve devam edıp gıdecek

---------- Post added at 08:24 ---------- Previous post was at 08:23 ----------

ahahhahaha yarım kilosunu bitirdim heralde ağzım ağrıdı gerisini yarın çitlerim 😀

dogru soyluyorsun hatta sıtenın ısmını degıstırmek ıcın kampanya baslatacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt