tsi motorlara ne gibi modifikasyon yapabiliriz hp/torq almak için chip tuning dışında.
Bu işler konuşarak olmaz Burak 🙂 Veriler arkalardaki sayfada verdim hepsini.Aman Allah korusun sonra gelirler şikayete benim hondamı cupralar niye geçiyo diye 🙂 Bu arada ayberk honda niye turbo motora pek güvenemiyo ? niye orjinalden turbo type-r yok ? bunları bilmek istiyoruz biz..
Seçenek ne olursa olsun ben FN2 Type-R almam.ayberk bişi sorucam sana..tam bilmiyorum ama fn2 type-r galiba yeni kasa hb ler..böyle hem konfor hemde stock olarak performans beklesen onu mu alırsın yoksa cupra mı ?
çünkü 2 side benim 1.6 ile aynı yakıyor neredeyse.bazen aklım kaymıyo değil.
senin tercihin hangisi olur stock olarak binicek olsan ?
Seçenek ne olursa olsun ben FN2 Type-R almam.
Şu an beğenmediğim başlıca 3 araç var. Onlarda güncel kasa Civic HB'ler, MK2 Leon ve yeni kasa Ibiza'lar.
Ben MK1 Cupra R alırım. Ya da EP3 Type-R.
Leon Cupra'mı FN2 Type-R mı desen büyük ihtimalle Leon Cupra'yı tercih ederim.ep3 type r a dıştan bakınca çok beğeniyorum ama içi vasat.ben hem performans hem görüntü ve güzel bir konsol arıyorum.bide kasası değişmiş bi araba istemiyorum.tabi bide çok pahalı olmucak =)))
Leon Cupra'mı FN2 Type-R mı desen büyük ihtimalle Leon Cupra'yı tercih ederim.
2 kişilik araç opsiyonun varsa S2000'de düşünebilirsin.
Satıp, 2.0 TFSI 185hp'liğinden alınabilir.tsi motorlara ne gibi modifikasyon yapabiliriz hp/torq almak için chip tuning dışında.
VSA'lısından al 😀ben s2000 ile ölürüm =)