Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi verip 1.6 tdi almak ?

üstüne fazladan para ödenecek, sattığın araç makyajlı kasa almayı düşündüğün araç da aynısı nerdeyse. satarken zarar edecen alırken de fazladan para verecen. Mazotun litre fiyatı ile aradaki parayı hesapla, ortalama 5ltden 100km hesabı yapıp ne zaman kara geçeceğini gör kendin öyle cevapla bence bunu.
 
Aynı hazı almıcaksın,ustune para verceksın faruk abının dedıgı gıbı alcagın kasada farklı b kac sey olcak.Ama sıfır arabaya bınceksın,satarken yıne karda olcaksın aynı zamanda ucuza gezceksın.Bence hedeflerın daha buyuk olmalı arabanı degıstırmek ıcın satmasan bence ıyı olur:)
 
Faryk abi hesabi yazmis dusun karar ver :)
 
gırgırgırgır kafa ütüleyecek
 
tekrar Leon almak bence çok mantıklı olmaz,ama TDI motor gerçekten çok beğendiğim bir motor, bu aralar baya bir kullanıyorum, kullanım zevki tamam TSI kadar olmasa da performansı fena değil, ama ekonomisi resmen şaşırtacak derecede. uzun yolda 1200 kilometretyigördük bir depo ile nerdeyse.

Eğer uzun zaman kullanacaksanız dizele geçerkenki vereceğiniz miktarı bence çok takmamak lazım, uzun yıllar ve yüksek kilometler düşünüldüğünde dizel araba her türlü daha avantajlı
 
gırgırgırgır kafa ütüleyecek

abi o gırgırgır olayı bitmiş artık Golf için konuşmak gerekirse :)
neredeyse benim araba kadar sessiz diyebilirim, hele ki alt devirlerde hiç ses yok içerden, anca 3500 devirden sonra hafif bir gırlama başlıyor o da rahatsız edecek bir ses değil bence :)
 
ya abı gıt ver tsı al tdı ya ne dusunuyosun hem cok gezıhyosun yakıt tasarrufun olucak.hemde bı yazılım yaparsın dahada duzer yakıt ortalaman.emın ol 1.4 tsı dan aldıgın hazın daha fazlasını alırsın .
 
öyle yapcam sanırım beyaz alıp cupra tamponlu alcam mercek farlı alcam sanırım
 
Geri
Üst Alt