ya serhat yukarda yanlış anlaşılma olmasın, Ayberk sana inanmıyor değil fabrika verileri normal şartlarda üstün duruyor demiş. bende merak ettim senin şu TSI'cı arkadaşlarını... Kesinlikle o caddy ile kapışmam lazım ağlıyacak duruma geldim sinirden ciddiyim seninle konuşurken hoparlör açıktı duydular hepsi sen geçer o dedin madara olduk emi sorucam hesabını sana sen merak etme :kizgin: 😛 alıcam anahtarını 1.4 TSI ile elinden... 😱
Benim tek korkum jantlarım, çünkü 110 bg dizel accent ile yan yana kalkışta belli bir mesafede beni geçmişti ama lastiklerim bitikti sarıp duruyordu burdan kafama takıldı acaba 18" jantlar ne yapar diye?
İddia eden kişi bizim personel, onuda aldım personellerin başınıda aldım 3 kişi arabadaydık dedim gelin E-5 çıktık ara hızlanma, kalkış vs gösterdim bakın dedim geçebilirmi? Tutturdular seni geçer diye.. Ayar ldum tüm hepsine caddyi kullandık biliyoruz diyorlar... Eğer inanın caddy beni geçsin arabanın turbo motorunu değiştiririm üzerine birde yazılım... Param olmasa bile borç alır yine yaparım o sinirden... Yada satarım...
Yarın yada p.tesi günü kapışmam lazım yoksa uyuyamıyorum hiç ömrümde bu kadar yüzüm asılmadı benim ya bi araba konusunda...