d.t.
Kayıtlı Üye
arkadaşlar lütfen hepimiz bu araçların ne olduğunu biliyoruz ben fanatizm yapmıyorum ama tsin nasıl bir motor olduğunu çok çok iyi biliyorum ve şukadarını söylüyorum sizlere tsi ı abartmak lazım.. vites küçültmelerle ani ivmelenmeler, altımızdaki araçlarla yüksek süratlerle viraj almalar vs vs.. bunları yabana atmamak lazım tamam demiyorumki ben tsi aracımla 2,0 subarulara yok efendim 3,30lara yada typr lara kafa tutuyorum ama bildiğim yaşadığım gerçekler var bunların arasında 1,6 leonla 1,9 caddy ile başabaş gidebilmek ve 1,4 tsi lada 2,0 dizel jettaya kafa tutup azda olsa fark atmak.. 1,9 dizel caddy isterseniz 5 tane 90 değil 120 kilo adam yerleştirin o araç yuk varmış yokmuş umrunda değil zaten ki nitekim sorunumuz bu değil o araçların güzelliği yük yediği zaman bayılmaması ama tekrar söylüyorum yüklü iken çekişinin güzel olması bizim araçlara kafa tutabileceği anlamına gelmez..85 lik clio mevzusuna gelirsek 80lik dizel ibiza ile klimam açık araçta 3 kişi yokuş yukarı 1,6 leonumla yürüyosam 85lik clionun 1,6 leona boy boy fark atabilmesi gibi bir drum söz konusu bile olamaz.. 1,6 motoru çok beğeniyor olsam zaten 1,4t ye geçiş yapmazdım ama herhangi bir 1,4 1,5 cliodan boy boy fark yemiş olsaydım aracımı aldığım gibi satar birdahada vag gurubu bir araca bile binmezdim arkadaşlar.. ayberk ve can arkadaşlarım siz uzun süreli olarak 1,4t motor kullanmış değilsiniz sanırım ama umarım birgun öyle bir araca geçiş yapar ve birkaç haftada araca ısınıp karakterini öğrendiğinizde yollarda bu bahsettiğiniz araçların yanınıza bile yaklaşamayacağını anladığınız zaman bu söylediklerime hak verirsiniz..